Den vill inte vara hemma själv - en hund kramar om sin husse för att övertala honom om att inte gå ut - TittaPaVideon.se
x
Den vill inte vara hemma själv - en…
En flicka springer för att krama sina äldre syskon som kommer hem från skolan eftersom hon inte var van vid att inte se dem under så lång tid En 5-årig flicka räddar livet på sin mamma och sin lillebror efter att råkat ut för en bilolycka

Den vill inte vara hemma själv - en hund kramar om sin husse för att övertala honom om att inte gå ut

17 September 2021 • Av sofia
1.553
Advertisement

Hundar kan verkligen visa oss sin oändliga kärlek. De välkomnar oss när vi kommer hem och viftar med svansen av lycka, de talar till oss genom sina söta ljud, de slickar oss och några av dem till och med kramar oss! En stor expert på hundkramar är den hunden vi ska prata med dig om nu som även är exeprt på "att få sin favoritmänniska att tycka synd om henne med sina stora och söta ögon", i hopp om att övertyga honom om att inte lämna huset utan henne för att slippa vara ensam. Vi pratar om den spanska killen Javier Escuderos hund, Pepa.

Javier bestämde sig för att dela med sig av ett mycket gulligt ögonblick med människor på nätet där hans hund är huvudpersonen. I videon, publicerad både på instagram och på tiktok, kan vi se Pepa krama honom hårt, övertygad om att killen skulle gå ut och jobba och lämna henne ensam hemma. Pepa som inte gillar att vara ensam tänkte inte tillåta Javier att gå utanför dörren utan henne och hon var redo att titta på honom med sina söta hundögon så länge som det behövdes för att se till att han stannade hemma.

Den roligaste aspekten av den här historien är att allt i verkligheten var ett missförstånd! Anledningen till att Javier klädde på sig var inte för att gå till jobbet, utan för att ta henne på promenad.

Förskräckt och med armarna fortfarande i ett fast grepp om sin favoritmänniska verkade Pepa inte vilja släppa taget. Vid den tidpunkten kände sig Javier så rörd och road av den söta reaktionen att han tog sin mobiltelefon i handen och började filma henne, medan han med en lugn röst försökte kommunicera med Pepa: "Jag tar med dig ut, följ med mig på en promenad, bara vi två. Vill du gå ut eller inte?”.

Advertisement

Efter att ha blivit lugnad slängde sig Pepa genast fram till ytterdörren och väntade otåligt på att mannen skulle sätta på henne kopplet för att gå ut.

Självklart rådde det ingen brist på kärlek från de tusentals människor som kommenterade TikTok -videon som blev viral på nolltid. Pepa hyllades för sitt trogna och rena hjärta.

Har du också hundar eller andra djur som alltid lyckas övertala dig om att alltid behaga dem? Berätta för oss i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack