Hon lämnar sin pojkvän i Afrika för att adoptera ett barn som hon lärt känna 6 år tidigare på ett barnhem - TittaPaVideon.se
x
Hon lämnar sin pojkvän i Afrika för…
En fattig kille lyckas ta examen genom att sälja vatten tillsammans med sin pappa Barnbarnet ger sin 76-åriga mormor en barbiedocka och förverkligar hennes barndomsdröm

Hon lämnar sin pojkvän i Afrika för att adoptera ett barn som hon lärt känna 6 år tidigare på ett barnhem

21 Augusti 2021 • Av sofia
870
Advertisement

De vackraste sakerna i livet, de som kan förändra det för alltid i positiv bemärkelse, är också de mest oväntade. En sak som tjejen som är huvudperson i denna rörande adoptionshistoria vet mycket väl. Emilie Larter, en 23-årig tjej från Storbritannien, hade flyttat till Uganda som volontär för att hitta mening i sitt liv under en period då hon befann sig i en personlig kris. Hon ville förstå vem hon egentligen var och vad hennes uppgift var här på jorden, men hon hade ingen aning om att ett möte med ett föräldralöst barn skulle hjälpa henne att hitta vägen...

via: The Sun UK

När hon arbetade på ett barnhem i Uganda lärde Emilie känna lilla Adam, ett barn vars mamma hade gått bort och som saknade en familj som kunde ta hand om honom. Den brittiska kvinnan blev bokstavligen erövrad av den lilla killen och sedan dess hade hon inte lyckats sluta tänka på honom: "När jag bara var ett barn visste jag att det skulle vara väldigt svårt att ta farväl av en person, men jag hade inte funderat över att adoptera honom i början, jag såg det helt enkelt inte som en möjlighet!

Så när Emilie 2015 återvände till Storbritannien för att undervisa, försökte hon lägga undan sin lön för att en dag kunna återvända till Uganda och kunna adoptera lilla Adam. När hon lyckades, sex år senare, lyckades hon hitta ett jobb i det afrikanska landet som internationell språklärare, så att hon kunde träffa Adam igen, som under tiden hade vuxit och lärde känna Josh, en 33-årig säkerhetsvakt som blev hennes partner.

Advertisement

När kvinnan påbörjade den långa processen för att adoptera Adam, var Emelie inte beredd på hur mycket den internationella byråkratin hela tiden skulle försöka sätta käppar i hjulet för henne. Efter fyra och ett halvt år och en kampanj för att samla in fonder för att försöka täcka alla utgifter som var nödvändiga för adoptionsprocessen lyckades Adam äntligen få ett visum och pass för att flyga till Storbritannien med sin nya mamma, Emilie Larter!

I november 2020, mitt i den globala pandemin som orsakades av spridningen av Covid-19, blev processen för att föra Adam från Uganda till den brittiska nationen längre och mer komplicerad än vanligt, det tog flera månader innan Emilie (som under tiden blivit fast i Storbritannien på grund av restriktionerna och inte kunde återvända till Uganda) äntligen fick krama om sitt adoptivbarn igen.

Men slutet gott, allting gott. Nu bor både Adam och Emilie på brittiskt territorium och är en mycket lycklig familj, även om det fortfarande finns en sak som tynger kvinnan, nämligen att hennes partner Josh inte ännu har kunnat sätta sig på ett plan och komma till dem.

Vi hoppas att denna familj kommer att återförenas snart!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack