En äldre man tar med sig sin gamla hund till veterinären i en barnvagn - TittaPaVideon.se
x
En äldre man tar med sig sin gamla…
En mobbare slänger hans skor i toaletten men en skolkamrat bestämmer sig för att köpa ett nytt par åt honom De har olika hudfärg men är tvillingar - två små bröder med ett ovanligt tillstånd

En äldre man tar med sig sin gamla hund till veterinären i en barnvagn

03 Augusti 2021 • Av sofia
4.519
Advertisement

Med tiden har vi lärt oss att kärlek kommer i alla möjliga former. Det finns människor som känner ovillkorlig kärlek gentemot sina husdjur och behandlar dem som om de vore riktiga familjemedlemmar. När en lurvig liten hund kommer in i våra liv, blir vi medvetna om att vi kommer att ha någon som kommer att älska oss villkorslöst och anspråkslöst. Våra hem fylls av kärlek och vi undrar hela tiden hur vi har kunnat leva utan dem fram tills nu. Tyvärr kommer våra djurs liv aldrig att vara lika långa som våra och önskan om att åldras tillsammans med dem förblir i de flesta fallen enbart en dröm.

via: Wapa
image: Facebook

Men vid flera tillfällen har livet visat sig vara väldigt oförutsägbart och det räcker med att läsa några historier för att inse att allt kan hända. Att dela de sista åren i ditt liv med ditt husdjur är inte en omöjlig önskan och det finns människor som har haft denna enorma tur som har gjort deras ålderdom lite lättare. Plocka fram näsdukarna, historien vi nu ska berätta för dig har rört människor världen över.

På vägen till veterinären fick en man bevittna en underbar scen som han inte tvekade med att fotografera för att sedan dela den på facebook. På bilden ser man en äldre man som kör sin gamla hund, som också är äldre, i en barnvagn för att ta med honom till veterinären på en undersökning: "Jag tog min hund till veterinären och jag såg en äldre man på vägen köra en äldre hund i en barnvagn". Rörd av detta magiska ögonblick beskrev mannen bandet mellan de två som bilden av sann kärlek.

image: Facebook

Något som gjorde den här minnesvärda scenen ännu sötare är det faktum att ägaren under resan stannade flera gånger för att kontrollera hur hans hund mådde, satte honom i en mer bekväm ställning för att göra honom lugn och även torkade hans ögon med en näsduk. Man kunde tydligt se att den söta lilla vita hunden som nästan såg ut som en nalle var lite gammal och skranglig, men ändå lät sig köras utan att klaga.

Det är underbart att se två goda vänner som finns där för varandra i livet. Den här söta lilla hunden måste ha funnits vid sin husses sida i många många år för att göra sig förtjänt av denna speciella behandling.

Advertisement

En vacker kärlekshandling

image: Facebook

När vi tittar på dessa bilder frågar vi oss naturligtvis om denna man, när han väl kommer hem på kvällen sedan har någon som väntar på honom vid dörren. Vi vet ingenting om hans historia, men vi kan vara säkra på en sak och det är att han inte är ensam. Han står inför den sista delen av sitt livs resa med den mest trogna passagerare han någonsin har träffat i livet ombord och den passageraren kommer alltid att finnas vid hans sida så länge livet tillåter det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack