Hon blir lämnad för en annan kvinna, men beslutar sig för att hämnas och kör mot rött 49 gånger med sin föredettas bil - TittaPaVideon.se
x
Hon blir lämnad för en annan kvinna,…
Tvillingsystrar dejtar tvillingbröder - de som möter dem på gatan tror sig En hund rymmer hemifrån på grund av fyrverkerierna - klockan 3 på natten ringer den på ringkockan för att be sina ägare öppna dörren

Hon blir lämnad för en annan kvinna, men beslutar sig för att hämnas och kör mot rött 49 gånger med sin föredettas bil

18 Juli 2021 • Av sofia
1.052
Advertisement

Det är trevligt att tro på evig kärlek och på "tills döden skiljer oss åt". Många par lyckas faktiskt få denna dröm om att gifta sig för livet att bli verklighet, men man måste också vara realistisk och inte gömma sig bakom sagor när man börjar se de första varningssignalerna. Det finns relationer som tyvärr inte fungerar. Slutet på ett förhållande kan vara en befrielse eller något som orsakar enormt lidande. Det finns de som inte kan acceptera ett avslut och spenderar flera månader med att gråta och vara deprimerade. Sedan finns det även en annan kategori av människor, nämligen de som hämnas på sitt ex. Historien vi nu ska berätta har som huvudperson en kinesisk kvinna som, efter att ha dumpats av sin ex-pojkvän för en annan kvinna, utformade en mycket speciell plan för att hämnas.

via: fr24news

Ingen kvinna skulle vilja bli lämnad för en annan, men vad Lou gjorde - detta är namnet som kvinnan fått för att skydda hennes sanna identitet - går långt bortom vad som kan vara en naturlig reaktion i en sådan situation. Kvinnan lyckades faktiskt med hjälp av en bekant hyra sin fördetta kille vid namn Qians bil och när hon väl befann sig ombord genomförde hon sin "onda" plan, nämligen att begå så många trafiköverträdelser som möjligt, för att se till att ex-pojkvännen skulle få så höga böter som möjligt. Under två dagar körde Lou och hennes medbrottsling förbi 49 rödljus, nöjda vid tanken på att Qian skulle behöva betala en enorm summa pengar för täcka alla kostnader för trafiköverträdelserna.

Bland rödljus och fortkörning blev den lokala polisen självklart misstänksam och tog sig genast ut på jakt efter denna trafikbov. Det spelade ingen roll att kvinnan hade gjort det för att hämnas, polisen brydde sig inte eftersom de hade begått alldeles för många överträdelser för att inte arresteras!

Vi kan förstå besvikelsen över att bli lämnad, men att hämnas verkar kanske inte vara det bästa valet eller vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack