Mamman tar med sin ettåriga son på en arbetsintervju och klär honom i elegant kostym och fluga - TittaPaVideon.se
x
Mamman tar med sin ettåriga son på…
Hon blir äntligen gravid vid 48-års ålder efter att ha fått 18 missfall på grund av sina infertilitetsproblem En 6-årig pojke räddar livet på sin lärare under en lektion

Mamman tar med sin ettåriga son på en arbetsintervju och klär honom i elegant kostym och fluga

16 Juli 2021 • Av sofia
31.454
Advertisement

En ekonomisk kris medför naturligtvis många negativa konsekvenser för människor som har ett arbete. Föreställ dig en kris orsakad och mer allvarlig på grund av en global pandemi och vilka skadliga effekter den kan ha på vissa kategorier. Uder den senaste perioden, runt om i världen, har många människor förlorat sina jobb på grund av den obevekliga spridningen av Covid-19, och bland dessa människor finner vi Maggie Mundwiller, en ensamstående mamma som söker jobb för att återigen kunna drömma om en bättre framtid för sig själv och sin ettåriga son...


Mamma Maggie har alltid försökt lämna sin son till en barnvakt eller till någon hon kan lita på som kunde ta hand om pojken medan hon åkte runt till olika företag, byråer eller arbetsplatser för att gå på arbetsintervjuer eller lämna in sitt cv. Men det fanns en dag då Maggie bara inte kunde lämna sin ettåring ensam, det fanns helt enkelt ingen som kunde ta hand om honom, så för att inte missa anställningsintervjun fick hon en idé som var både lysande och samtidigt väldigt gullig!

Hon klädde sin lilla son i en elegant blårandig kostym, en vit fluga och ett handskrivet papper där det stod att han tagit examen på mammas och pappas universitetet. Ja, Maggie valde alltså att ta med sig sin son under intervjun, och vem vet om det kanske skulle vara just den lilla killen i husets närvaro som äntligen skulle ha hjälpt henne att hitta ett nytt jobb! Hon visste att det var ett väldigt riskabelt drag, men Maggie var villig att ta den risken!

Advertisement

Videon där Maggie Mundwiller klär upp sin ettåriga son och tar med sig honom på en anställningsintervju publicerades på hennes TikTok och fick många positiva kommentarer, virtuella applåder och väldigt många visningar. På bara några dagar har det gulliga men samtidigt lysande valet som denna jobbsökande mamma gjorde bokstavligen erövrat nätet!

Vi vet inte om kvinnan så småningom fick det efterlängtade jobbet, men faktum är att det var ett riktigt vinnande drag att välja att ta med sig sin lilla son oavsett vad. Vem kan motstå ett ettårigt barn med elegant kavaj, fluga och ett cv i handen? Ingen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack