En man kastar sig i en iskall flod för att rädda en stackars hund som fastnat - TittaPaVideon.se
x
En man kastar sig i en iskall flod för…
En föräldralös pojke adopteras av en ensamstående pappa - 21 år senare är han en idrottare som tävlar i olympiska spelen En ettårig flicka tappar bort sig ute på havet med sin badring men hittas sedan en och en halv kilometer från kusten

En man kastar sig i en iskall flod för att rädda en stackars hund som fastnat

28 Juli 2021 • Av sofia
2.622
Advertisement

Vad skulle vi göra utan hundar? När du bestämmer dig för att välkomna en liten valp i hemmet bestämmer du dig för att möta, förutom glädjen som djuret kan överföra, även alla de tänkbara och möjliga negativa konsekvenserna som exempelvis att hunden kan bli sjuk eller gå vilse i skogen eller någon annanstans. Kort sagt, risken för att bli lidande om något skulle hända finns alltid. Förmodligen även för ägaren till den lilla hunden som gick vilse och tyvärr föll i det iskalla vattnet i Ellicott Island Park, en enorm naturpark belägen i Buffalo som korsas av vattnet i floden Tonawanda Creek, en biflod till Niagara. På vintern är det platser som kan nå mycket låga temperaturer och vattnet kan till och med frysa. Lyckligtvis räddades valpen av en man som råkade befinna sig i parken just vid den tidpunkten med sina två hundar.

Donald Chatten, en 50-årig man, promenerade tyst omkring i parken med sina två hundar, Duke och Milo, när en man plötssligt närmade sig honom med ett desperat ansiktsuttryck och frågade honom om han hade sett en svart terrier vid namn Jackson. Donald försökte omedelbart hjälpa mannen i nöd och visste mycket väl hur det kändes att vara orolig för sin hund. Duke och Milo hjälpte till att söka i området och till slut lyckades de spåra den lilla terriern som hade fallit i det iskalla vattnet i Tonawanda Creek!

Donald ringde omedelbart det nationella nödnumret för att få hjälp, men i sitt hjärta visste han att hunden inte skulle klara sig så länge. Om de hade väntat på hjälp skulle terriern inte ha överlevt. Donald bestämde sig då med stort mod för att ingripa personligen för att försöka rädda valpen. Han klev i vattnet och bröt isen och lyckades ta tag i den lilla svarta hunden som med stora svårigheter kämpade för att hålla sig vid ytan. Mannen visste att vattnet inte var djupt där, för det var en plats som han ofta åkte till som barn. I vilket fall var det mycket modigt av honom att rädda hunden.

Advertisement

Några av de förbipasserande som bevittnat scenen hjälplöst fotograferade åtminstone Donalds heroiska gest och lade upp bilderna på en speciell facebookgrupp. Ägaren till terriern kunde inte sluta tacka Donald för hans mod och strax därefter tog han med sig sin lilla Jackson till en veterinär. Lyckligtvis var djuret fortfarande vid god hälsa och förutom att situationen var lite läskig löstes saken trots allt på bästa sätt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack