Han riskerar att inte få ta studenten på grund av sina skor, men en lärare lånar ut sina - TittaPaVideon.se
x
Han riskerar att inte få ta studenten…
Den här kvinnan förvandlade sitt vardagsrum till en matsal för stadens fattiga barn Hon ser en hungrig liten mus i huset och organiserar en liten picknick åt den utomhus - ett mycket gulligt initiativ

Han riskerar att inte få ta studenten på grund av sina skor, men en lärare lånar ut sina

11 Juni 2021 • Av sofia
2.729
Advertisement

Examensdagen är ett viktigt ögonblick för alla ungdomar och ett sätt att avsluta en del av sina studier och få chansen att påbörja en ny vandring. Det är ett mål som man uppnår med hårt jobb och disciplin och som just av denna anledning förtjänar att firas ordentligt. I USA finns det på examensdagen en mycket specifik klädkod, som varierar beroende på vilken skola man går på och som kan vara mer eller mindre strikt. Daverius Peter riskerade att inte få delta vid ceremonin på sin examensdag på grund av att han naivt nog valt att ta på sig ett par skor som han inte trodde skulle bryta mot någon klädkod. Som tur var räddade en av hans lärare situationen, som var där för att delta vid sin dotters examensceremoni. Mannen lånade helt enkelt ut sina skor till honom och gick sedan runt i bara strumporna.

Daverius Petere såg fram emot att ta examen från "Hahnville High School" i Boutte, Louisiana, och han hade aldrig kunnat föreställa sig att hans svarta läder Alexander McQueen skor skulle bli ett problem. Hans skola har tydligen en mycket strikt klädkod för viktiga händelser såsom examensdagen, så pass strikt att han riskerade att inte få delta. I reglerna stod det uttryckligen att man inte fick delta vid ceremonin med gymnastikskor, tofflor eller öppna skor, men Daverius trodde inte att han hade brutit mot någon av dessa indikationer genom att ta på sig sina svarta läderskor. När han väl befann sig i skolan visste dock Daverius inte längre vad han skulle göra eftersom han inte hade möjlighet att gå hem för att byta skor!

Här ser man skorna som killen valt att ta på sig inför ceremonin

Det var i denna krissituation som hans lärare, John Butler, som var där för att se sin dotter ta examen, lånade ut sina skor till honom. Mannen tog helt enkelt av sig skorna och gick runt i strumpor resten av dagen. En gest som gjorde det möjligt för Daverius att delta vid examensceremonin utan problem. Ni anar inte vilken lättnad detta var för honom! Naturligtvis kunde killen inte sluta tacka sin lärare för den gesten. ”Du kan inte hindra någon från att ta sin gymnasieexamen bara för något så obetydligt som ett par skor!” Sa John Butler. Vad tycker du om saken?

Tags: Berättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack