En tonåring tar med en rörelsehindrad tjej till skolbalen som ingen annan ville gå med - TittaPaVideon.se
x
En tonåring tar med en rörelsehindrad…
Endast två dagar efter bröllopet donerar kvinnan en njure till sin nyblivna mans exfru Sociala medier jämfört med verkligheten - 17 otroliga foton som visar hur man kan förvandla en tråkig verklighet till något mer spännande

En tonåring tar med en rörelsehindrad tjej till skolbalen som ingen annan ville gå med

09 Juni 2021 • Av sofia
871
Advertisement

I amerikansk tradition betyder sommarens ankomst inte bara skolans slut, utan medför också ett stort event för alla gymnasieelever, nämligen skolbalen för att fira att man uppnått ytterligare ett grundläggande steg i sin akademiska karriär för alla tonåringar. Vanligtvis är balen en av de mest efterlängtade händelserna både för killar och tjejer, som redan till och med flera månader innan gör sig redo för ett evenemang där man äter, dansar, klär sig elegant och festar till sent på kvällen...

Enligt amerikansk tradition förväntar sig tjejerna veckor före detta efterlängtade evenemang en inbjudan till dansen från någon av sina skolkamrater, en vän, pojkvän eller någon annan kille i skolan. Att visa upp sig som ett par på balen är både ett sätt att få uppmärksamhet och försöka vinna titeln som balens kung och drottning under kvällen. Det finns dock tjejer som aldrig kommer att få den inbjudan, som Izzy en 17 år gammal tjej.

Denna 17-åriga tjej sitter i rullstol och anses därför vara en tonåring med "speciella behov". Vem skulle officiellt ha bjudit henne på balen? Självklart var Izzy väldigt ledsen över att ingen hade bjudit henne, så flickans mamma skrev ett inlägg på facebook där hon frågade om någon av eleverna på skolan kunde tänka sig att följa med hennes dotter på balen.

Så småningom erbjöd sig en trevlig kille vid namn Carson att ta med henne till balen och gav Izzy en drömkväll. Trina Preece, Carsons mamma, bestämde sig för att dela pojkens vackra gest på facebook och tillägna sin äldste son dessa extraordinära ord:

Advertisement

"Min son! För några veckor sedan brast jag ut i tårar, Carson kom in och frågade vad som var fel. Jag läste ett inlägg på facebook för honom från en mamma till en 17-årig flicka med speciella behov som letade efter någon som kunde följa med hennes dotter på balen. Han sa: "Mamma, jag gör det!" Och det gjorde han! Vi gick dit dagen innan skolbalen för att dekorera hennes rum och lät Izzy få träffa Carson. Han följde henne sedan till balen, där hon kröntes till hertiginna. Efteråt satt han med henne i hennes rum i över en timme och tittade på tecknade filmer med henne! Vilken gullig kille!

"Izzy är en underbar tjej, hon kan inte prata och är rullstolsbunden, hon får i sig mat genom ett rör och kommunicerar sällan muntligt. Det har dock skett några gånger att hennes ögon har mött Carsons och har tänts som att det vore den 4:e juli... och, ja, även hans! Vi är alla mycket mer lika än vi verkar vara. I en värld full av val, välj att vara vänlig! Detta är bara en berättelse som en kille som jag har turen att få kalla min son. Han får mig att vilja bli en bättre människa och att ge bättre ifrån mig!"

Kära Carson, det du gjorde för Izzy är verkligen otroligt, du är en pojke med ett stort hjärta och vi är säkra på att du kommer att bli en extraordinär man som vuxen som alla kommer att avundas för din vänlighet och godhet i själen.

Vi är helt övertygade om detta!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack