Hon placerar ut en filmkamera bredvid en skål med vatten och filmar alla djur som kommer dit för att dricka - TittaPaVideon.se
x
Hon placerar ut en filmkamera bredvid…
Han är 23 år och hon är 60 - varje dag tvingas han försvara henne från människors elaka kommentarer De donerar 700 £ till en äldre man som varje dag äter lunch på samma ställe - alla gillar honom

Hon placerar ut en filmkamera bredvid en skål med vatten och filmar alla djur som kommer dit för att dricka

14 Juni 2021 • Av sofia
1.119
Advertisement

Det började som en enkel lek, sedan blev det en rolig hobby som gjorde det möjligt för henne att lära sig om många arter av vilda djur som hon inte ens visste levde på denna planet. Detta är det extraordinära experimentet som Jennifer George gjorde, en kvinna som bor i San Diego County, i Baja Kalifornien, och som har blivit viral och mycket populär på nätet efter att ha lagt ut bilder på nära möten med vilda djur på sin instagramsida.

Jennifer George började noga iaktta beteendet hos de vilda djuren i Baja California-området under sommaren 2019, när hon såg en familj törstiga prärievargar som behövde vatten och ställde ut en vattenskål i trädgården. Vad som ursprungligen bara verkade vara ett tidsfördriv har nu blivit en riktig hobby och nu har Jennifer installerat en liten utomhuskamera bredvid skålen med färskt vatten och har praktiskt taget sett alla möjliga djur komma dit!

Under alla tider på dagen hade kameran tagit bilder och korta videor av alla djur som närmade sig vattenskålen för att släcka sin törst och undkomma sommarens hetta i Baja California även om så bara under några sekunder. Några av dessa vilda arter hade kvinnan inte bara aldrig sett förut, en del av dem hade hon aldrig ens hört talas om tidigare.

Advertisement

Jennifer George berättar: ”Jag bor i ett lantområde i San Diego County på en stor fastighet och brukar se många djur ute i min trädgård, så jag tyckte att det skulle vara kul att skaffa en utomhuskamera för att få en bättre titt på dessa djur. Jag ställde ut en skål med vatten för att locka dem, för jag ville inte göra dem beroende av oss för mat och för att det är mycket varmt och mycket torrt här på sommaren. Fåglarna började dyka upp nästan omedelbart för att dricka och bada under dagen, och på natten såg vi andra nattliga djur dricka som skunkar, pungråttor och rödlo. Jag var spänd över att titta på kameran varje morgon för att se vilka djur som besökt oss varje natt!"

Självklart tillät kameran som installerats av Jennifer George henne att upptäcka (alltid på säkert avstånd) många vilda arter som är typiska för Baja California, inklusive skunkar, rödlo, tvättbjörnar, pungråttor, kaniner, ekorrar, möss, ödlor, hökar, kolibrier, samt många andra typer av fåglar med olika färger och fjäderdräkt och till och med en herrelös hund!

Fortsätt kolla in allt som den här kvinnan fångade på video i trädgården nedan:

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Vilket av alla dessa vilda djur blev du mest imponerad av? Om du vill fortsätta följa Jennifer George och hennes dolda kamera vid vattenskålen är allt du behöver göra att gå in på hennes officiella instagramsida!
 
 
 
Tags: DjurMärkligtOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack