Vid bara 34 veckor hade hon redan en massa hår: "Man såg det redan på ultraljudet!" - TittaPaVideon.se
x
Vid bara 34 veckor hade hon redan en…
En hund förblir orörlig som en staty tillsammans med sin husse som är en gatuartist - nu har paret blivit riktiga stjärnor Han tar en tur runt om i världen tillsammans med sin mamma som har Alzheimers sjukdom för att ge henne en sista gåva

Vid bara 34 veckor hade hon redan en massa hår: "Man såg det redan på ultraljudet!"

06 Juni 2021 • Av sofia
2.402
Advertisement

Glädjen över att få barn är obeskrivlig och särskilt när de sista graviditetsveckorna närmar sig blir det svårt att hålla sig. Man undrar hur barnet kommer att se ut, hur mycket det kommer att väga och rent generellt hur det kommer att vara att ta hand om det när man väl kommer hem. Efter nio långa månader får man äntligen uppleva glädjen av att bli förälder! Lauren Deacon, en 24-årig flicka, blev chockad några veckor innan hon födde sin dotter, när hon gick för att göra ultraljud och fick reda på att de vita linjerna som syntes på barnets huvud, var håret! Är det möjligt att en baby som bara är 34 veckor gammal och fortfarande ligger inne i magen, kan ha så mycket hår? Tydligen går det!

Förmodligen det sista fotot av Lauren och hennes man i versionen en "familj på 2 personer"!

Den unga kvinnan avslöjade på en gång att det som våra mormödrar brukar säga är en myt: "Jag hade ingen halsbränna under graviditeten, så alla dessa historier kanske inte är sanna trots allt. Det stämde inte på mig åtminstone." Lilla Blake är nu några månader gammal och fortsätter att ha fantastiskt mörkt hår! Hennes föräldrar säger att folk ofta stannar på gatan för att ge henne komplimanger för det vackra håret. "Jag visste inte ens att man kunde se hår på ultraljud. Istället tog de en bild på hennes huvud uppifrån och där kunde man se de vita linjerna som faktiskt var hennes hårsäckar", berättar Lauren.

Lilla Blake har fortfarande kvar sina mörka lockar!

"Han har förmodligen ärvt det från sin pappa!" berättar mamman stolt och syftar på sin mans tjocka, mörka hår. Men varför verkar vissa barn ha denna underliga tendens att ha mer hår än andra? Enligt experterna skulle detta överflöd bero på genetiska faktorer. Håret hos nyfödda har bland annat egenskaper som kan förändras när som helst och till en början kan barnet ha ljust eller mörkt hår, men under de kommande månaderna kan det skifta till andra nyanser. Samma sak om hur håret växer, rakt eller vågigt? Även detta kan ändras.

Advertisement

Blake är verkligen inte det enda barnet i världen med ett så tjockt och mörkt hår, men det är fortfarande värt att nämna eftersom till och med läkaren som genomförde ultraljudet blev mållös.

Vi önskar denna underbara familj all lycka!

Tags: MärkligtBarnHår
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack