En brudtärna tackar nej till ett bröllop efter det att bruden bett henne gå från storlek 38 till storlek 34 - TittaPaVideon.se
x
En brudtärna tackar nej till ett bröllop…
Att vara fattig betyder inte att man är slarvig - den här hemlösa mannen tar hand om sitt utrymme som att det vara hans hem

En brudtärna tackar nej till ett bröllop efter det att bruden bett henne gå från storlek 38 till storlek 34

24 Maj 2021 • Av sofia
1.673
Advertisement

Alla vill väl att bröllopsdagen ska vara oförglömlig, perfekt och utan några oväntade händelser. Det skulle vara underbart att kunna garantera din dotter eller vän ett sagobröllop, men tyvärr måste man alltid ta itu med verkligheten och med saker som man inte alltid kan kontrollera. Du kan välja plats och menyn på mottagningen, men du kan inte kontrollera varje gästs beteende, än mindre göra olämpliga förfrågningar som bruden som är huvudpersonen i denna historia gjorde. Bruden i fråga hade inga problem med göra konstiga och högdragna förfrågningar när hon skickade ut inbjudningarna till sitt bröllop. Brudtärnorna skulle, enligt hennes begäran, behöva gå ner i vikt för att kunna bära klänningarna som bruden hade i åtanke, alla skulle behöva betala en avgift på 350 £ för hennes smekmånad och, som om det inte var tillräckligt, inkluderade hon även klädkoden för den viktiga dagen: korta naglar, långt hår och "ingen falsk solbränna". Något mer?

via: Reddit

"Välkommen till min bröllopsfest, jag är så glad över att gifta mig med mina drömmars man!" är inledningsmeningen på hennes inbjudningskort. Kvinnan fortsätter, som nämnts ovan, med några ganska bisarra och taktlösa förfrågningar som börjar med valet av hennes brudtärnors klänningar: "Jag har personligen valt ut klänningarna, de är alla i storlek 40, så om du tror att detta inte är din storlek, rekommenderar jag att du går till gymmet. Utan att med detta förolämpa någon, men jag har planerat det här bröllopet sedan jag gick i blöjor och jag vill att allt ska vara perfekt!". Redan detta verkade vara ett vansinnigt krav, men som om det inte var tillräckligt hade bruden andra mycket specifika önskemål: korta, färglösa naglar och axellångt hår. Om du har kort hår, "se till att skaffa extensions". För att uppnå sitt "perfekta" äktenskap fortsatte kvinnan räkna upp en serie mycket strikta regler som alla skulle följa.

Totalförbud av barn på ceremonin, förutom den lilla flickan som skulle ge henne blommorna - ett undantag på några minuter, sedan hade hennes föräldrar varit tvugna att lämna henne hemma! Om det låter överväldigande för dig (och det är det), vänta bara tills du får höra hennes sista begäran: 350 £ för att bidra till hennes smekmånad på Hawaii! Naturligtvis är bidraget inte frivilligt utan obligatoriskt.

Efter en sådan inbjudan tackade en av gästerna "artigt" nej utan att ens försöka hitta på ursäkter: "Jag är storlek 38 och jag har ingen avsikt att gå ner i i vikt för att nå 34 i december!". Bruden verkade till en början vara förstående och svarade henne att hon föreställde sig att det skulle vara svårt för henne att gå ner i vikt efter förlossningen, men att hon fortfarande förväntade sig smekmånadsbetalningen på 350 £. Självklart backade brudtärnan ut helt och svarade: "Jag kommer att äta på Burger King på din bröllopsdag!" Vad tycker du, gjorde hon rätt?

Tags: WtfBröllopAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack