Hon vill väldigt gärna ha barn men kommer in i klimakteriet vid 30-års ålder, i slutändan föder hon trillingar - TittaPaVideon.se
x
Hon vill väldigt gärna ha barn men…
Ett pensionerat par De låter inte dottern vistas i lekparken eftersom mamman har

Hon vill väldigt gärna ha barn men kommer in i klimakteriet vid 30-års ålder, i slutändan föder hon trillingar

15 Maj 2021 • Av sofia
879
Advertisement

Många par ser fram emot att bilda familj och har en stor önskan om att bli föräldrar. Tyvärr händer det ganska ofta att det är dessa par som drabbas av infertilitetsproblem och måste tillgripa alternativa metoder för att förverkliga sina drömmar. Problemen de stöter på kan vara många, men Hollie Gambrels verkade nästan "oöverträffbara" eftersom kvinnan hamnade i klimakteriet vid 32-års ålder! Ibland kan det hända att ett kvinna kommer in i klimakteriet i denna tidiga ålder, men lyckligtvis är detta verkligen ett undantag. Hon och hennes man David försökte få barn, men deras dröm krossades på ett brutalt sätt av nyheterna från läkarna. Lyckligtvis har vetenskapliga framsteg gjort det möjligt att övervinna vissa hinder, så pass mycket att Hollie och David har beslutat att prova IVF-befruktning med en givare. Inte bara uppfylldes deras dröm, den förvandlades dessutom till något ännu vackrare än de någonsin kunde ha föreställt sig!

via: Mirror

Det är inte lätt för en kvinna att acceptera tanken på att komma in i klimakteriet vid 30-års ålder, än mindre om hon samtidigt har en stark önskan om att bli mamma. Tack och lov gav Hollie och hennes man inte upp och övervägde möjligheten med IVF-behandling. I detta fall, med tanke på Hollies infertilitet, var paret tvungna att välja en anonym givare vars ägg skulle befruktas av spermierna från hennes make, David. En sådan operation har höga kostnader, men paret var väldigt lyckliga över att få stöd från både familj och vänner. De 30 000 dollar som de samlade in gjorde det möjligt för dem att förverkliga sin dröm! Hollie valde givaren baserat på några vanliga egenskaper, såsom blont hår och det faktum att hon tyckte om att springa. Hon var glad över att ha gett David möjligheten att få biologiska barn och har fortfarande chansen att föda barn som, även om de inte delar hennes DNA, alltid kommer att vara hennes.

Hollie blev gravid nästan omedelbart därefter, men den största överraskningen kom under en av de första ultraljudsundersökningarna: kvinnan bar på inte bara ett, utan tre barn! Från det att hon hade kommit i klimakteriet vid en såpass tidig ålder, skulle Hollie nu möta en trillingfödsel. Rory, Ryder och Rhett är nu drygt ett år gamla och Hollie och hennes man David, kunde inte vara lyckligare än så.

Vi är också glada över att paret har lyckats förverkliga denna stora dröm och de är en stor inspirationskälla för alla som vill bli föräldrar, men som tvingas möta svåra hinder på vägen dit!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack