En mamma till 11 barn blir gravid en gång om året sedan hon gift sig - nu siktar hon på 14 - TittaPaVideon.se
x
En mamma till 11 barn blir gravid en…
En gorilla ser en nybliven mamma med sin bebis och svarar genom att visa sin unge genom glaset

En mamma till 11 barn blir gravid en gång om året sedan hon gift sig - nu siktar hon på 14

12 Maj 2021 • Av sofia
1.276
Advertisement

Att vänta barn, vara gravid, bära en bebis i magen under nio månader och sedan föda den är en av de vackraste saker som kan hända i livet för en kvinna som längtar efter att bli mamma. När den största önskan inom en familj är att få mer än ett barn, blir mamma och pappa lika glada varje gång en ny, liten medlem välkomnas till hemmet. Det finns dock familjer som är särskilt produktiva och som har slagit olika typer av rekord runt om i världen, som den familjen vi vill berätta om i dag...

via: Metro UK

Möt Courtney Rogers, en kvinna som bor tillsammans med sin man Chris, en protestantisk pastor, i Santa Fe, New Mexico. De träffades vid en religiös händelse 2007, gifte sig året därpå och sedan dess har de fött 11 barn, ett för varje år sedan deras bröllop ... och de har ingen avsikt att sluta!

Förutom mamma Courtney och pappa Chris bor sex pojkar och fem tjejer inne i familjen Rogers hus: 11-årige Clint, nio år gamla Clay, åtta år gamla Cade, Callie som är sju, Cash som är sex sex, tvillingarna Colt och Case som är fem år gamla, 4-åriga Calena, två år gamla Caydie, Coralee som bara är 23 månader och slutligen Caris på bara sex månader.

Hur lyckas man organisera en typisk dag i en så stor familj? Courtney säger att den mest komplicerade delen är morgonen, när mamma och pappa vaknar klockan 7.30 och har mycket att göra för att laga frukost för alla, tvätta dem, klä dem, även om de äldre barnen definitivt hjälper till.

Advertisement

För att spara på konsumtion och familjekostnader har Chris och Courtney beslutat att uppfostra och utbilda alla sina 11 barn hemma, precis som de fick en hemutbildning som barn utan att gå i skolan. I detta sammanhang är denna outtröttliga mamma inte bara en uppmärksam och kärleksfull mor utan också en bra lärare och barnskötare. Kvinnan hävdar att det är bra att studera hemma för hennes barn, eftersom utbildningen i hemmet innebär att varje lektion lätt kan anpassas till de små barnens behov och inte tvingar alla hennes barn att sitta stilla i timmar och timmar inne i ett klassrum.

Det har också riktats mycket kritik mot familjen Rogers, men Courtney har också svar till dem: "De som frågar mig hur jag kan ägna alla mina barn rätt uppmärksamhet är vanligtvis de som skickar sina barn till skolan. Jag förstår inte deras logik när jag är med mina barn dygnet runt ... "

Och det verkar som om Chris och Courtney, trots de många dagliga svårigheterna, inte vill sluta här och vill utvidga sin redan mycket stora familj ännu mer: "Vi vill ha fler om vi kan, vi vill ha 12 barn eller varför inte 14 stycken! "

När allt kommer omkring, om den här mamman och pappan lyckas driva en sådan stor familj, verkar ingenting vara omöjligt att uppnå i livet, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack