Under en fotografering kastar sig brudgummen i vattnet för att rädda en pojke som höll på att drunkna - TittaPaVideon.se
x
Under en fotografering kastar sig brudgummen…
En nyfiken hund fastnar i ett hål i muren medan den spionerade på grannarna - räddad av brandkåren Han hittar en plånbok på marken och ger tillbaka den utan att tveka trots att han har en massa skulder och är arbetslös

Under en fotografering kastar sig brudgummen i vattnet för att rädda en pojke som höll på att drunkna

12 Maj 2021 • Av sofia
3.385
Advertisement

Bröllopsdagen borde vara en av de vackraste dagarna i ett pars liv, särskilt eftersom man i de flesta fall har turen att gifta sig med "sitt livs kärlek". Det är en dag då vänner och familj firar ett ögonblick av glädje och kärlek tillsammans med paret, så ofta bestämmer man sig för att betala en fotograf för att fånga de viktigaste  ögonblicken av ceremonin och mottagningen. Clayton Cook och hans brud Brittany, från Kitchener, Kanada, kommer garanterat att minnas den dagen tack vare Darren Hatts bilder, som lyckades fånga inte bara de vackra romantiska ögonblicken utan också Claytons otroliga hjältedåd. Under fotograferingen var brudgummen faktiskt tvungen att offra sin kostym för en viktig sak, nämligen att rädda ett barn i en svår situation som riskerade att drunkna.

Du läste rätt, brudgummen gjorde en oväntad räddning och dök ner i vattnet i floden i närheten av platsen där paret gjorde fotograferingen. För att säga sanningen, var det inte helt oväntat för Brittany eftersom kvinnan känner sin man man mycket väl och vet att han är både god och modig: "Det är bara sån Clay är helt enkelt, det är den mannen jag känner. Det är något han skulle göra instinktivt" berättar kvinnan.

Men vad var det egentligen som hände?

De nygifta paret var helt enkelt avsedda att bli fotograferade när Clay plötsligt insåg att ett barn riskerade att drunkna i vattnet i en närliggande flod. Mannen tvekade inte en sekund och hoppade omedelbart ner i vattnet för att rädda honom. Lyckligtvis var floden mycket grund, men för barnet representerade den fortfarande en stor källa till fara. Fotografen Darren Hatt kommenterade dessa adrenalinpumpande ögonblick på detta sätt: "Hans ansikte var under vattnet och han kämpade för att komma upp till ytan. När jag väl insåg vad som hände hade Clay redan räddat dagen."

Advertisement

Förutom sina bröllopsbilder kommer Clay och Brittany också att få bilder av den heroiska räddningen - en händelse som verkligen inte sker varje dag! För Brittany var Clay redan en hjälte, men nu har mannen bokstavligen bytt namn till "superman" på nätet och alla vet vad han är kapabel till.

Vi önskar det här paret all lycka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack