En okänslig kvinna skickar tillbaka de presenter som inte stod på önskelistan för sin bebis - TittaPaVideon.se
x
En okänslig kvinna skickar tillbaka…
Sandslott - 15 kreationer på stranden som skulle få vilken arkitekt som helst att avundas Harpyjan - en fågel som är så stor att alla tror att det är en människa med en fågeldräkt på sig

En okänslig kvinna skickar tillbaka de presenter som inte stod på önskelistan för sin bebis

13 Maj 2021 • Av sofia
603
Advertisement

När en bebis kommer är det en av de mest spännande och känsloladdade stunderna för en framtida mamma. Från befruktningsögonblicket till väntan på de första ultraljudsundersökningarna, den långa graviditeten, tillkännagivandet av den goda nyheten till vänner och släktingar, fram till valet av namn för det ofödda barnet och festen som mamman organiserar för att fira ankomsten av nykomlingen. En period av väntan som måste vara perfekt in i minsta detalj, även i valet av gåvor att ge till det ofödda barnet, oavsett om det är en pojke eller en flicka.

Under de senaste åren har trenden med att organisera en "baby shower" blivit mer och mer populär, det vill säga en fest som den blivande mamman inrättar där hon bjuder in vänner och släktingar för att fira bebisen som är på väg att komma till världen med musik, mat och gåvor. En anonym mamma ville berätta för Mamas Uncut om sin jobbiga upplevelse med gästerna på sin baby shower. Hon hade gjort i ordning en strikt önskelista med gåvor att ge till barnet som skulle födas under de följande månaderna, men hon trodde aldrig att så många gäster skulle välja efter eget tycke och dyka upp med en gåva som inte fanns på önskelistan. Vad bör man göra i det här fallet?

Den anonyma kvinnan sa att hon anklagades för att vara okänslig och "hemsk" efter det att hon meddelade att hon skulle skicka tillbaka alla gåvor som inte hade stått på önskelistan: "Hej, tycker ni att jag gjorde fel när jag bad om kvittot för presenterna från min baby shower från de människor som inte hade köpt saker från önskelistan som jag hade gjort just för att tala om för alla vad jag och mitt barn faktiskt BEHÖVER? Om jag har kvitton kan jag skicka tillbaka de gåvor som jag verkligen inte behöver eller sälja dem till människor som faktiskt behöver dem. Jag hade bett om nappflaskor som jag behöver för att mata min bebis varje dag. Jag vill inte ha kläder som andra tycker är så gulliga men som kanske inte passar min smak eller är hur jag vill klä mitt barn."

Den anonyma mamman fortsatte: "Jag vill ha en spjälsängsmadrass som min bebis ska sova på varje natt (förhoppningsvis). Jag vill inte låta otacksam, men personligen känner jag att en baby shower gynnar mamman och pappan genom att låta dem spara pengar i långa loppet, är det inte det som är tanken? Men om ingen köper det som mamman och pappan behöver från listan och de sedan måste gå och köpa de sakerna själva ändå, missar man väl hela poängen med evenemanget. Tycker du att jag har fel?"

De flesta människor som läste hennes inlägg på Mamas Uncut ställde sig på gästerna med "ovälkomna" gåvors sida, för trots allt är en gåva alltid en gåva som kommer från hjärtat.

Vad tycker du om hennes reaktion? Är hon en otacksam mamma eller ligger det något i det hon säger?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack