x
En servitris nekar en kund eftersom…
Låt inte perspektivet lura dig - 16 bilder som man måste titta på en extra gång för att förstå vad det är man tittar på Absurda kläder - 15 personer som trots att de ansträngt sig lyckats överskrida alla gränser för god smak

En servitris nekar en kund eftersom det inte finns några sittplatser, sen får hon reda på att det var Adam Sandler

03 Maj 2021 • Av sofia
2.468
Advertisement

Kändisar, vi älskar dem och hatar dem samtidigt. Vi gillar det de gör, oavsett om de är skådespelare eller sångare, men samtidigt gör vi ingenting annat än att avundas deras privilegierade ställning i samhället. De äger ofta mer än ett hus, kanske en snygg villa med pool, har mycket pengar, har inga problem med att spendera dem och shoppa loss och har ofta inte ens problem med att hitta bord på en restaurang eller liknande. För dem räcker det med att bara dyka upp för att få det allra bästa bordet...


Ett så kallat lyxliv som nog alla av oss skulle vilja prova på. Det finns dock några film- eller tv-stjärnor som gör allt de kan för att inte utnyttja sin privilegierade position och försöker agera på ett så neutralt och anspråkslöst sätt som möjligt, som om de var precis som vilken annan människa som helst, vilket de trots allt egentligen är i alla avseenden.

Detta är till exempel fallet med den amerikanska skådespelaren Adam Sandler, mycket känd för alla åldersgrupper för sina otaliga komeider som har fått hundratusentals åskådare att skratta och le i minst trettio år. Skådespelaren fångades på bild av en amerikansk restaurangkamera medan han försökte ta reda på om det fanns ett ledigt bord för honom och personen som var i hans sällskap.

Bilderna visar skådespelaren som bär munskydd medan han pratar med servitrisen, Dayanna Rodas och får förklarat för sig att han förmodligen skulle bli tvungen att vänta i 30 minuter innan ett bord blev ledigt. En väntan som skulle ha gjort många kändisar rasande och många hade nog använt den berömda frasen som vi alla har hört dem säga "Du vet kanske inte vem jag är!" Men nej, med vänlighet och artighet bestämde sig Adam Sandler för att lämna platsen och tog vänligt farväl av servitrisen som hade informerat honom om att det inte fanns några lediga bord.

Faktum är att bilderna från övervakningskameran publicerades sedan på Dayanna Rodas TikTok-profil, som först senare hade insett att hon pratat med den amerikanska skådespelaren, som till en början var nästan "oigenkännlig" på grund av munskyddet han bar. Bilderna spreds snabbt på nätet och visade att inte alla kändisar är otrevliga, stolta eller fulla av absurda önskemål. De mest uppskattade och omtyckta är de som har sunda värderingar såsom ödmjukhet, vänlighet och enkelhet, även när de befinner sig exemplevis på en restaurang.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack