Två barn ser en man i rullstol som försöker skotta snö: "Stopp pappa! Vi måste hjälpa honom!" - TittaPaVideon.se
x
Två barn ser en man i rullstol som…
En läkare tipsar oss om vad vi kan säga ifall vi tycker att vår läkare undersöker oss för snabbt En styvmamma blir vansinnig när hon får reda på att dottern gett sitt nyfödda barn den biologiska mammans namn

Två barn ser en man i rullstol som försöker skotta snö: "Stopp pappa! Vi måste hjälpa honom!"

26 April 2021 • Av sofia
4.271
Advertisement

Låt oss aldrig underskatta barns beslut och känslor eftersom de ofta kan lära oss mycket mer än vi tror. I själva verket är det oftast de som får oss att reflektera över vissa aspekter av livet som vi inte hade beaktat. Det är inte ovanligt att bevittna berättelser där barn är huvudpersoner i berättelser om solidaritet och generösa gester - gester som inte alla vuxna skulle vara kapabla till att genomföra! Daniel Medina kan sägas vara väldigt stolt över sina barn som bad honom att stanna i det exakta ögonblick då de från bilen lade märke till en man i rullstol som försökte skotta snö från sin uppfart med stor ansträngning.

via: Kiro7
image: Facebook

Daniel Medina var på väg hem med bilen och hade med sig sina två barn på de snöiga och isiga vägarna i Wisconsin (USA), när de två barnen plötsligt bad honom stanna bilen. De två pojkarna, 6 och 10 år gamla, hade sett en man i rullstol som hade tydliga svårigheter med att försöka skotta bort snön som hade samlats på hans uppfart. Som två små pojkscouter kände sig barnen genast tvungna att försöka hjälpa främlingen. Det spelar ingen roll om det var väldigt kallt och snöigt ute - det var deras uppgift att hjälpa en person i nöd!

image: Facebook

Daniel fångade med stolthet ögonblicket när hans barn hjälpte mannen i rullstol att skotta bort snön och lade till sin pappakommentar: "Stolt pappaögonblick: Vi kör längs S60th St nära Morgan och mina två barn som är 10 och 6 år gamla bad mig att stanna för att de sett en man i rullstol försöka skotta snö från sin uppfart och ville hjälpa honom". Vi förstår varför Daniel kände sig så stolt över sina barn, vem som helst i hans ställe skulle ha känt sig mycket nöjd med sitt arbete som förälder. Om de redan är så empatiska och villiga att hjälpa andra i denna ömma ålder är vi säkra på att de som vuxna kommer att fortsätta att vara fantastiska människor!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack