"Jag är förälskad i min svärfar" En kvinna gifter sig med sin föredetta mans styvpappa efter att ha dolt deras relation i flera år - TittaPaVideon.se
x
"Jag är förälskad i min svärfar"…
Gamla men resistenta - 15 föremål som har funnits med länge, men som fortfarande fungerar

"Jag är förälskad i min svärfar" En kvinna gifter sig med sin föredetta mans styvpappa efter att ha dolt deras relation i flera år

23 April 2021 • Av sofia
970
Advertisement

Kan du föreställa dig att en kvinna kan lämna sin man för att börja dejta sin svärfar? Det låter som introduktionen till en absurd film eller till en rolig bok, men det vi ska berätta idag är en otrolig sann historia som ägde rum i Kentucky, i Usa och som har en 31-årig kvinna vid namn Erica och en 60-årig man vid namn Jeff som huvudpersoner. Trots åldersskillnaden och det "obekväma" förhållandet tändes en gnista mellan som de inte kunde bortse från...

Erica hade gift sig med Justin Towell, en kille som var lite äldre än henne när hon bara var 19.  Mellan dem verkade det dock inte gå så bra efter 12 års äktenskap och Erica och Justin bestämde sig för att separera. En av orsakerna till separationen, hur absurt det än kan verka, var det faktum att flickan hade förälskat sig i sin mans styvpappa, alltså hennes svärfar Jeff Quiggle. Mannen hade alltid funnits vid kvinnans sida medan hon separerade från hans styvson, han hade varit en perfekt axel att gråta på.

Med tiden har kärleken och passionen mellan dem, trots 29 års åldersskillnad, blomstrat och blivit allt starkare...

Erica och Justin gjorde slut 2016, hon fick vårdnaden om deras gemensamma barn, men kvinnan och svärfadern väntade ett helt år innan de avslöjade för vänner och familj att det fanns känslor mellan dem som de inte kunde kontrollera, de var kära i varandra!

Trots detta tog Justin det inte alltför personligt att hans ex-fru nu levde i en relation med hans styvfar: "Det är okej mellan oss nu. Det finns inget mer hat. Vi pratar om vår son och går vidare med våra liv. Erica och jag har ett barn tillsammans och vi sätter honom i första hand" berättar mannen.

Advertisement

Nu är Erica och Jeff gifta, bor tillsammans och har till och med fått en dotter som heter Brexlee. Erica berättar att frieriet kom oväntat men att det samtidigt var väldigt välkommet, det var egentligen det enda hon hoppades på att Jeff skulle göra, mannen hon verkligen älskade: "Vi satt i bilen en dag och han sa: Vill du gifta dig med mig? Jag svarade: Herregud, jag var inte beredd. Det var inte ett romantiskt förslag, men det var exakt vad vi båda ville [...] Vi visste att vi ville gifta oss, men vi visste inte när. Vi hittade vårt drömhem, som vi fixade till under några år, sedan blev jag gravid med Brexlee!"

Erica och Jeff gifte sig i sitt nya hem i augusti 2018 och de kunde inte vara lyckligare. Även om de innan de ingick en relation var svärfar och svärdotter är allting i livet möjligt, även de mest oväntade och absurda sakerna. När det är kärlek med i bilden finns det inga gränser!

Lycka till i livet, Erica och Jeff!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack