En lärare klipper håret på ett barn utan föräldrarnas tillåtelse - pappan blir vansinnig - TittaPaVideon.se
x
En lärare klipper håret på ett barn…

En lärare klipper håret på ett barn utan föräldrarnas tillåtelse - pappan blir vansinnig

21 April 2021 • Av sofia
1.607
Advertisement

Kära förälder om du är mamma eller pappa till en liten flicka, vet du mycket väl att hennes frisyr spelar en grundläggande roll i hennes uppväxt, på det sätt hon ser och uppskattar sig själv och hur hennes små kamrater ser henne. De flesta tjejer föredrar enligt västerländsk kultur att bära långt hår, ibland vågigt, ibland lockigt, ibland uppsatt i hästsvans eller flätor. Det viktiga är att våra döttrar är nöjda med sitt utseende.

Ofta kan en misslyckad klippning göra en flicka förtvivlad och få henne att gråta för att hon kanske skäms. Detta är mer eller mindre vad som hände med Jurnee Hoffmeyer, en 7-årig tjej som fick sitt vackra långa hår avklippt av sin lärare utan anledning. Allt började när den lilla flickan en morgon, satt på skolbussen och lät en av sina klasskamrater klippa hennes flätor. Självklart blev frisyren sne och behövdes fixas så pappa Jimmy hade beslutat att ta med sin dotter till en pålitlig frisör för att fixa sin dotters "amatörfrisyr"...

Allt verkade gå bra, Jurnee verkade ha accepterat den nya frisyren direkt, men det verkliga dramat skulle ske i skolan nästa dag. Den eftermiddagen hade Jurnee kommit hem i tårar och med en helt ny frisyr, helt annorlunda än den som frisören hade gjort dagen innan. Den lilla flickan hade sedan berättat för sin pappa att det varit hennes lärare som klippt håret på henne på det sättet. Den lilla flickan skämdes så pass mycket att hon inte ens ville gå tillbaka till skolan.

Pappa Jimmy berättar: "Efter det att läraren klippt håret på henne skämdes hon så mycket för att hon var tvungen att gå tillbaka till klassrummet på det sättet..."

Advertisement

Även om Jimmy bad skolan om en förklaring till varför detta hade hänt som fått hans dotter att gråta desperat fick han aldrig något ordentligt svar, även om skolan officiellt bad både pappan och dottern om ursäkt. På grund av att hon hade skämts så mycket i klassrummet inför sina klasskamraters blickar har Jurnee nu bytt skola...

Hur skulle du ha reagerat om din dotter hade kommit hem i tårar med håret avklippt av en lärare utan varken hennes eller ditt samtycke?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack