Han tar äckliga bilder av köket på den restaurang där han arbetar och får sparken direkt - TittaPaVideon.se
x
Han tar äckliga bilder av köket på…
Vi är små som sandkorn - 16 bilder som visar att människan är pytteliten jämfört med Moder Jord En pappa köper ett hus till sin 13-åriga dotter för att göra henne mer självständig:

Han tar äckliga bilder av köket på den restaurang där han arbetar och får sparken direkt

19 April 2021 • Av sofia
2.646
Advertisement

Att arbeta på restaurang är aldrig lätt och vi får ofta höra om restaurangpersonal som avråder människor från att äta ute. Anledningen? Jo, när man arbetar i köket ser man lite av varje och efter det skulle man nog inte ens rekommendera att ens värsta fiende gick dit för att äta. Låt oss säga att det tyvärr finns många restauranger och lokaler som låtsas respektera hygienstandarder men som i verkligheten endast erbjuder sina kunder produkter och ingredienser av låg kvalitet, men detta borde inte vara normen. För de anställda som offentligt försöker avslöja dessa problem genom att varna potentiella kunder är dömda att förlora sina jobb för alltid. Detta var hur det slutade för en kille på twitter som heter "nick", som ville lägga upp några bilder av den plats där han arbetade, för att visa några motbjudande saker som skedde bakom ryggen på kunderna.

"Nick" visade på twitter för resten av världen hur glassmaskinen såg ut på den plats där han arbetade, liksom de motbjudande golven som var fulla av fläckar och hade ingrodda rester av gammal mat och vem vet vilka andra ämnen. Hemska bilder som förmodligen skulle räcka för att stänga restaurangen och som istället ledde till att den här killen fick sparken.

Inte för att det var oväntat att han skulle bli avskedad, men vad gör man i dessa fall? Accepterar en orättvis situation eller reagerar, trots riskerna man tar? Vi förstår mycket väl att det inte är applicerbart på alla situationer, trots att man har goda avsikter. Därför kan ingen döma denna typ av personligt val, men det är verkligen svårt att tillåta att kunderna får äta dåliga ingredienser, som varit dåligt förvarade eller till och med ofta kommer i kontakt med smutsiga och ingrodda maskiner. Nick klarade helt enkelt inte att blunda för detta.

Advertisement

Pojken har publicerat flera bilder som mycket väl visar vad som döljer sig "bakom kulisserna" i restaurangvärlden, eller åtminstone en liten del av den (vi vill inte dra alla över en kam eftersom vi är övertygade om att många ställen respekterar hygienregler och att de försöker fokusera på kvalitet).

image: Viralistas

Vi är ledsna över att den här killen fick sparken, men vi hoppas att hans agerande har öppnat ögonen för kunderna på den restaurangen, nästa gång kommer de förmodligen att tänka efter en extra gång innan de väljer att äta där!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack