En kvinna hittar en levande orm i den färdigförpackade salladen som hon köpt i mataffären - TittaPaVideon.se
x
En kvinna hittar en levande orm i den…
En transmamma adopterar tre barn vars föräldrar inte vill ta hand om dem och försöker ge dem ett bättre liv

En kvinna hittar en levande orm i den färdigförpackade salladen som hon köpt i mataffären

18 April 2021 • Av sofia
1.107
Advertisement

Tror du att vissa saker bara kan hända på film? Då har du fel. En berättelse som sprider sig snabbt på nätet och som har chockerat inte bara den drabbade personen utan också många andra som läst den verkar faktiskt vara tagen ur en fantasifull berättelse vars syfte är att skrämma människor. Men verkligheten överträffar tyvärr ibland fiktion och vi försäkrar dig om att bilderna du kommer att se även förvånade och chockade oss!

Den här australiska familjen som bor i Mosman nära Sydney kommer säkert aldrig att glömma det som hände när de handlade på stormarknaden Aldi. När de kom hem, medan de tömde matkassarna och plockade fram de olika matvarorna de hade köpt kom den chockerande upptäckten, nämligen att inne i den färdigförpackade salladspåsen gömde sig en levande orm!

Hur hade detta lömska och farliga djur kunnat hamna där inne?

Svaret på denna fråga kom aldrig, men mamman i familjen, Lesley Kuhn, meddelade omedelbart WIRES, Wildlife Information, Rescue and Education Service Inc. efter att ha tagit några bilder av den chockerande upptäckten av ormen i salladen och publicerat dem på sin facebooksida: "Kontrollera noga den färdigförpackade salladen du köper i mataffären. I går kväll hittade min son en liten orm i salladen vi köpte!"

Tack vare analysen av WIRES och informationen från Queensland Museum kom man fram till att det rörde sig om ett exemplar av Hoplocephalus bitorquatus, även känd som "pale-headed snake" på engelska, en inhemsk australisk orm som inte är särskilt farlig för människan, men som vanligtvis lever nära östkusten på Oceaniens kontinent och som kan nå en genomsnittlig storlek på upp till en halv meter i längd.

Advertisement

Även om stormarknadskedjan Aldi ännu inte har klargjort hur det var möjligt att ormen hamnade i en färdigförpackad salladspåse, är vi säkra på att familjen Kuhn inte var så glad över att hitta en sällsynt orm i salladen som de hade köpt dagen innan. Om vi hade varit i deras situation skulle vi ha blivit köttätare till 100% på nolltid!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack