Hon blir gravid med tvillingar och hennes föredetta killes tjej ber om att få ta hand om bebisarna - TittaPaVideon.se
x
Hon blir gravid med tvillingar och hennes…
Han ger sin fru en klänning som är två storlekar för liten En ensamstående pappa fostrar sina fyra barn utan någon annans hjälp.

Hon blir gravid med tvillingar och hennes föredetta killes tjej ber om att få ta hand om bebisarna

14 April 2021 • Av sofia
2.882
Advertisement

Att möta en graviditet utan en partner kan vara en lång och mycket, mycket svår process. Naturligtvis kommer det alltid att finnas föräldrar, släktingar eller vänner som kommer att hjälpa och stötta den blivande mamman när hon har det svårt, men en pappas stöd är ibland avgörande. Idag ska vi prata om en gravid kvinna som hamnade i en sådan situation då hon blev lämnad av sin partner när han bestämde sig för att gå tillbaka till sin ex-flickvän...

Även om en liknande historia kan ha drabbat många gravida kvinnor, tar den här historien inte slut här, det här är bara början på en helt otrolig historia. Den anonyma kvinnan, som delade sina erfarenheter i en grupp på Reddit för att fråga människor om deras åsikt angående det hon gick igenom. Hon berättar att hon lämnades av sin pojkvän för att han skulle gå tillbaka till sin föredetta flickvän, en kvinna med fertilitetsproblem som inte kunde få barn naturligt. Det här är hennes historia: "Jag träffade en kille som heter Joe i tre månader innan han lämnade mig för att gå tillbaka till sitt ex Kim. Strax efter det att vi gjorde slut fick jag reda på att jag var gravid och nu är jag i 24:e veckan. Jag talade om det för honom och han blev överlycklig. Det visade sig att hans flickvän hade fertilitetsproblem och förmodligen aldrig skulle kunna bli gravid på naturlig väg och han hade alltid velat bli pappa. Att bli tillsammans igen var inte ett alternativ för någon av oss så Joe är fortfarande tillsammans med sin flickvän.

Jag träffade dem hemma hos dem och Kim förklarade att hon ville vara delaktig i min graviditet eftersom hon i slutändan skulle bli barnens styvmamma. Hon började tala om för mig att jag skulle föda barnet hemma, hur jag skulle amma, att hon ville ha en pojke och en flicka och att hon ville att barnen skulle kalla även henne för mamma eftersom de skulle kalla mig för mamma. Jag bromsade henne och sa till henne att jag själv skulle fatta besluten för mina barn och min kropp och sedan gick jag därifrån!"

Men mardrömmen slutade inte där. Kvinnan berättar att Kim under de följande veckorna ville veta allt om hennes graviditet, hennes matvanor, träning och även ville ge henne råd om hur och när hon skulle be om ledighet från jobbet för att vara mammaledig. Allt detta var för mycket för den gravida kvinnan, som allt mer kände sig som en "surrogatmamma". Kim hade till och med anordnat en babyshower utan att hon, den biologiska mamman till tvillingarna, hade blivit bjuden: "Sedan organiserade hon en gender reveal fest och lade upp den på sociala medier. Jag var inte ens inbjuden. Hon meddelade också att hon höll på att organisera en baby shower. Jag kommenterade hennes inlägg och sa till henne att sluta behandla mig som en surrogatmor, att barnen inte var hennes och att Joe inte hade några rättigheter eller vårdnad om barnen förrän de föddes."

Kvinnan bakom inlägget avslutar sin absurda berättelse med att säga att släktingarna till hennes föredetta partner anser att hon är otacksam och att svärmodern till och med har bett kvinnan att ge henne åtminstone en av tvillingarna. Det säger sig självt att alla människor på Reddit har ställt sig på den framtida biologiska mammans sida och tycker att Joes, Kims och deras släktingars beteende är helt absurt.

Vilken otrolig historia!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack