Den här 91-åriga polisen arbetar fortfarande och har inga intentioner att gå i pension - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här 91-åriga polisen arbetar fortfarande…
En kille som äntligen tagit sin examen delar bilder på det golv han sovit och studerat på - han gav aldrig upp 7 yrken från förr som inte längre existerar på grund av de framsteg vi har gjort

Den här 91-åriga polisen arbetar fortfarande och har inga intentioner att gå i pension

07 April 2021 • Av sofia
328
Advertisement

Det finns människor som inte kan klara sig utan sitt jobb och som himlar med ögonen vid bara tanken på pension i hopp om att det ögonblicket aldrig kommer. Naturligtvis är det inte många som är så hängivna och de flesta lever sina liv i hopp om att en dag kunna njuta av sina pensionspengar och uppleva lyxen att kunna göra vad som helst som gör dem lyckliga. För LC "Buckshot" Smith ligger dock lycka i hans jobb som polis. Vid 91-års ålder har han ingen avsikt att överge sin karriär och så länge han lever och hans hälsa tillåter det har han beslutat att stanna kvar i tjänst.

via: CNN

LC "Buckshot" Smith är från Arkansas och är en 91-årig polis som har varit i tjänst i nästan 60 år. Ja, du läste rätt, officer Smith har fortfarande sin uniform på sig och verkar inte vilja hänga bort den i garderoben. Mannen, som fyller 92 år i maj 2021, hade försökt gå i pension, men så snart han insåg att det tysta livet inte passade honom, ändrade han sig genast. Att vakna varje morgon och upprepa samma sak? Nej tack! Smith är tillbaka i tjänst och är trots sin mycket höga ålder är han fortfarande en värdefull tillgång för polisen tack vare sin djupa kunskap om staden Camden, där han arbetat under så många år.

På frågan vad som gör honom till en bra polis vid 91 år svarar han: "Det är inte din bricka eller din pistol som gör dig till en bra polis, det är hur du respekterar människor."

När Smith inte är i tjänst tycker han om att delta vid gudstjänster i sitt samhälle och tillbringa sin fritid tillsammans med sin fru. Liksom så många andra klarade han inte den tristess och plötsliga förändring som hans pensionering medförde och beslutade snabbt att återvända till sitt tidigare liv. För dem som alltid har arbetat hela sitt liv och också tyckt väldigt mycket om sitt jobb, motsvarar pensionen på ett visst sätt den mycket fruktade ålderdomen och blir ofta orsaken till depression eller relaterade störningar. Smith hade dock turen att få återförenas med sin polisstyrka och fortsätta ta på sig sin uniform.
 
En applåd för denna mans beslutsamhet och engagemang för sitt arbete!
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack