Fyra systrar är gravida samtidigt och kommer att föda barn med bara några månaders avstånd - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Fyra systrar är gravida samtidigt och…
Den 5-åriga autistiska dottern säger sitt första ord någonsin - mamman bryter ut i tårar Som ung hade han inte ens råd att betala college, men idag donerar han 20 miljoner till de elever som utmärker sig

Fyra systrar är gravida samtidigt och kommer att föda barn med bara några månaders avstånd

04 April 2021 • Av sofia
2.022
Advertisement

Tror du att graviditet kan vara "smittsamt"? Alltså vi menar inte som någon form av virus, men ofta om en kvinna blir gravid, finns det en chans att de kvinnor som omger henne, oavsett om det är systrar, kusiner, släktingar eller bara vänner, kan bli gravida strax därefter. Den otroliga historien vi vill berätta för dig idag äger rum i Kalifornien och handlar om fyra speciella systrar som är huvudpersoner i en mycket unik händelse!

via: CBS Local

Vi pratar om det märkliga fallet med systrarna Gaines: Katie, Haley, Amy och Caroline, alla fyra födda med 18 månaders mellanrum (två av dem är faktiskt tvillingsystrar), och alla fyra väntar sitt första barn. Hur är detta möjligt? Har de har pratat om det innan och beslutat att "planera" graviditeten för att ge varandra stöd?

I verkligheten verkar det som om detta inte är fallet och systrarna Gaines har upprepade gånger sagt att dessa fyra graviditeter inte var planerade tillsammans, men att denna sällsynta händelse får dem att känna sig unga och fulla av hopp för framtiden av en familj som minst sagt kommer att växa på mycket kort tid!

Den första som blev gravid var Katie, som sedan följdes av de tre andra systrarna. Två av dem väntar pojkar, medan de återstående två systrarna väntar två små flickor! En mycket sällsynt händelse, som är svår att lyckas med under samma tidsperiod för fyra systrar som delar så mycket och inte bara på biologisk nivå.

Att hantera fyra graviditeter samtidigt är inte alls enkelt, men vi är helt säkra på att Katie, Haley, Amy och Caroline Gaines kommer att kunna hantera detta viktiga ögonblick genom att ge varandra stöd och styrka. När allt kommer omkring är det inte varje dag fyra systrar blir mammor för första gången i sina liv alla tillsammans, eller hur?

Ett stort grattis till systrarna Gaines!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack