94-år gammal tvingas han arbeta ute på fälten i mer än 10 timmar om dagen efter det att hans barn har övergivit honom - TittaPaVideon.se
x
94-år gammal tvingas han arbeta ute…
Hästen närmar sig för att trösta sin matte så fort den hör henne gråta - en rörande scen Den här kvinnan är en duktig rörmokare, elektriker och svetsare - hon har bekämpat alla fördomar och byggt sitt eget hus

94-år gammal tvingas han arbeta ute på fälten i mer än 10 timmar om dagen efter det att hans barn har övergivit honom

29 Mars 2021 • Av sofia
1.781
Advertisement

Kan du föreställa dig att ha tillbringat ditt liv med att ha arbetat och fortsätter att göra det även vid 94? I den åldern blir det allt svårare att arbeta och stöd från nära och kära, vänner eller släktingar blir nödvändigt för en fridfull ålderdom. Inte alla barn verkar dock kunna (eller vilja) ta hand om sina äldre föräldrar. En kvinna träffade en 94-årig man i svårighet som tvingas arbeta på åkrarna, i 10 till 12 timmar om dagen för att kunna äta. Kvinnan som blev rörd av hans berättelse tog till sociala medier för att be om hjälp.

Denna man heter Gregorio, även kallad Don Goyo, och bor i Mexiko i närheten av López Portillo. Han har ett enkelt hus utan el och golv och sover i en instabil och inte alls bekväm hängmatta. Varje dag lämnar Don Goyo, trots att han är 94, hemmet för att gå till sitt extremt ansträngande jobb i vassen. Varför tvingas en äldre man som behöver vila gå och arbeta?

Hans barn har övergivit honom och Don Goyo tvingas arbeta på åkrarna varje dag med att skära sockerrör. Mannen har dock motoriska svårigheter. Han kämpar för att stå upp på grund av ett ryggproblem och måste ta stöd med hjälp av en gammal pinne.

Advertisement

En dag mötte en kvinna vid namn Karla Patricia Obil en man utan skor, trött, med ett sorgsett ansikte och en böjd rygg. Kvinnan berättar att hon erbjöd honom ett glas läsk. Mannen tackade ja och medan han vilade berättade han sin historia. Han sa att han bor ensam och att hans barn bor långt borta och att ingen besöker honom längre. Kvinnan blev rörd, förstod att hon var tvungen att hjälpa honom, eftersom det är oacceptabelt för en man i hans tillstånd och ålder att fortsätta arbeta. Hon delade således berättelsen på sociala medier i hopp om att få hjälp som kan förbättra den äldre mannens levnadsförhållanden.

Förfrågningarna om hjälp fick omedelbart svar och tusentals människor visade sig vara redo att ta hand om mannen som om han vore deras far. Don Goyos liv har förbättrats på mycket kort tid och nu har han alltid någon som håller honom sällskap, han gör sjukgymnastik för att försöka förbättra sin rygg och har till och med återfunnit sitt leende. Mannen, som är tacksam gentemot kvinnan och alla människor som dagligen ger honom sinnesro, hade turen att möta en person som förändrade hans liv. Nu kan han börja njuta av ålderdomen på ett sätt som han aldrig har gjort tidigare.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack