En ensamstående mamma klär ut sig till man för att följa sin son till skolan på fars dag

av sofia

26 Mars 2021

En ensamstående mamma klär ut sig till man för att följa sin son till skolan på fars dag
Advertisement

Att växa upp med bara en förälder är inte lätt för ett barn, även om den ensamstående pappan eller mamman kommer att göra allt för att se till att barnet aldrig saknar någonting. Trots all den kärleken man får av den föräldern som finns kvar finns det tillfällen i ett barns liv när saknade av den andra föräldern oväntat dyker upp igen. Tyvärr finns det dock många olyckliga situationer där en förälder avlider eller överger familjen och inte längre tar sitt ansvar. Det finns inget du kan göra för att få tillbaka den personen, men du kan säkert försöka få barnet att lida så lite som möjligt. Yevette Vasquez vet mycket väl hur mycket hennes son Elijah saknar sin pappa och av den anledningen bestämde hon sig för att göra något konkret för att försöka lindra denna saknad och få sin son att le.

Advertisement
Facebook / Yvette Vasquez

Facebook / Yvette Vasquez

En morgon som alla andra följde Yevette sin son Elijah till skolan och lade märke till att det fanns fler bilar parkerade än vanligt på skolans parkeringsplats. När hon bad sin son om förklaringar fick hon reda på att den morgonen var tillägnad relationen mellan pappa och barn, som firades med en slags frukost tillsammans i klassrummet. Hennes son hade inte sagt något om händelsen, men Yvette ville försöka göra sitautionen lättare för honom så hon följde sin instinkt och åkte snabbt hem och bytte kläder.

Advertisement
Facebook / Yvette Vasquez

Facebook / Yvette Vasquez

Hon tog på sig en rutig skjorta, ett par stora byxor, en kedja som hängde från skärpet, en basebollkeps och en låtsas mustasch, en förklädnad som verkligen inte hade för avsikt att lura någon, utan vars enda avsikt var att få sin son att le och försöka få honom att tyngas mindre av pappans frånvaro. Kan en ensamstående mamma lämna sitt barn ensamt under pappa-barndagen? Självklart inte! De två åt munkar tillsammans och satt med de andra barnen och papporna som om ingenting hade hänt och roade sig åt hennes bisarra förklädnad.

Facebook / Yvette Vasquez

Facebook / Yvette Vasquez

"Jag vet att det inte är lätt att se andra pappor tillsammans med sina barn för min son Elijah, men tyvärr är det en del av livet", skrev Yvette på facebook och fortsatte: "Jag kan dock försöka göra mitt bästa för att få honom att le." Och som vi kan se på bilderna, gjorde denna mamma definitivt ett bra jobb! Hur många skulle ha gjort en sådan sak?
 
Bra jobbat Yvette!

Advertisement