En mamma lägger upp ett schema för att ta hand om sina 7 barn och efter klockan 19.30 är hon "ledig" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma lägger upp ett schema för…
Ett homosexuellt par hittar en övergiven bebis på tunnelbanan som idag är deras son Så perfekta att de inte ser verkliga ut - 17 tårtor som förtjänar ett pris för sitt utseende

En mamma lägger upp ett schema för att ta hand om sina 7 barn och efter klockan 19.30 är hon "ledig"

08 April 2021 • Av sofia
493
Advertisement

Att vara en "perfekt" mamma kan vara ett mycket svårt mål att uppnå för alla krävande kvinnor som känner ett behov av att vara det, men det kan bli riktigt omöjligt för dem som har många barn. Constance Hall, en mamma till sju barn och en berömd bloggare och influencer, vet detta mycket väl och var tvungen att kompromissa för att inte tappa fattningen för varje enskilt problem med sina barn. Constances lösning på problemet? Från kl. 19.30 och framåt måste hennes barn klara sig själva eftersom hon officiellt är "ledig". Även om det kan verka som ett något brutalt sätt att se på föräldrarollen, har bloggaren visat hur hennes barn tack vare denna metod har lärt sig att göra många saker på egen hand.

via: Perth Noe

Det är viktigt att vänja barnen vid att vara självständiga redan tidigt eftersom det är en egenskap som de kommer att ha stor användning av som vuxna. I vilket fall som helst ser Constance till att alltid finnas där om det är en nödsituation, men påpekar att hon från en viss tid och framåt tar sig friheten att även roa sig. Om det inte är en extremt brådskande situation som kräver att hon är närvarande, slutar Constance att vara mamma från kl. 19.30 på kvällen, hon tar ett glas vin, tar på sig ett par hörlurar och ringer kanske till sin syster. Det är inte en fråga om att vara ovänlig mot dina barn, utan att skydda de få personliga utrymmen du har kvar och inte bli galen över allt det som händer barnen i huset. Tänk dig själv att behöva bada sju barn varje kväll. Constance är mycket tydlig och säger att om badrutinen ska vara en orsak till tragedi varje kväll kan de faktiskt gå till skolan utan att tvätta sig. Kommer de att stinka? Om någon kompis kommer att påpeka det kanske de lär sig att tvätta sig mer regelbundet.

Förutom detta låter Constance sina barn äta med händerna om de vill och framför allt serverar hon en enda maträtt och om de inte gillar maten får de nöja sig ändå. Constance insisterar mycket på att försöka vara lite mer lycklig, oroa sig mindre för smutsiga disk, kläder som ska strykas eller barn som måste badas till varje pris. Enligt denna mamma hjälper hennes metod alla i hemmet att leva ett mer fridfullt liv.

Vad tycker du om denna "metod"? Håller du med eller har du en annan vision? Låt oss få veta din åsikt i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack