Ett homosexuellt par adopterar bara tre syskon men kommer hem med fyra och nu är de en familj full av kärlek - TittaPaVideon.se
x
Ett homosexuellt par adopterar bara…
En 71-årig kvinna ber om hjälp för att rädda sina två äldre hästar från att bli slaktade Han lever i en fattig familj, men vid 6-års ålder är han redan ett matematiskt geni och belönas med ett stipendium

Ett homosexuellt par adopterar bara tre syskon men kommer hem med fyra och nu är de en familj full av kärlek

26 Mars 2021 • Av sofia
2.747
Advertisement

För dem som har möjlighet eller personligen har upplevt den mycket långa och ansträngande processen att adoptera ett barn vet att det är en av de vackraste sakerna man kan göra i livet. Många par kan inte få biologiska barn av många skäl, ofta medicinska men ibland är det även ett personligt val och sedan finns det par som Cecilia och Marisela som alltid har försökt att skaffa ett eget barn, till och med genom artificiell insemination, men aldrig har lyckats ...

Cecilia och Marisela träffades 2007 när de var 25 och 23 år gamla. Det var kärlek vid första ögonkastet och när lagen om homosexuellt äktenskap gick igenom i Argentina, gifte de sig och bestämde sig för att de ville skaffa barn tillsammans. "Vi gjorde sju försök mellan 2016 och början av 2018, när jag slutligen sa till mig själv att nu fick det räcka. Men vi pratade alltid om möjligheten att adoptera, problemet var att det för oss var något vi inte visste något om och alla sa att det var väldigt svårt ...", berättar Marisela.

Cecilia tillade sedan: "I augusti 2018 fyllde vi i formuläret hos adoptorregistret i provinsen Buenos Aires, vi genomgick alla nödvändiga procedurer och omedelbart därefter ringde de oss från Matanzas domstol för att underteckna de första papprerna. Vi fick göra flera intervjuer och fick till och med besök av en socialarbetare!

Det byråkratiska arbetet skulle sedan leda till att de två kvinnorna äntligen lyckades uppnå sitt mål om att adoptera ett eget barn. När paret i januari 2019 hyrde en lägenhet som var tillräckligt stor för ankomsten av den nya familjemedlemmen hade de dock ingen aning om vad som skulle ske några månader senare...

Advertisement

I mars 2019 fick Cecilia och hennes partner reda på att det fanns tre syskon i åldrarna 10, 11 och 14 som bodde på ett evangeliskt hem 90 kilometer från Posadas, där paret bor. Cecilia och Marisela tvekade inte en sekund, de packade sina väskor och gick för att träffa sina framtida adoptivbarn.

När de kom till det evangeliska hemmet Misiones upptäckte de två kvinnorna att de tre bröderna också hade en äldre bror på 17 år, som emellertid inte ville bli adopterad. Han föredrog att hans yngre bröder först skulle få chansen att finna tröst och tillgivenhet hos en ny familj. Cecilia och Marisela tillbringade cirka 2 veckor på Misiones för att lära känna sina framtida adoptivbarn bättre, och till slut, trots att den äldste inte ville åka hem med dem, blev han till slut så förtjust i de två kvinnorna att de åkte till Posadas alla tillsammans!

Alexis, den äldsta av de fyra syskonen, sa: "När de två kvinnorna kom var jag inte en del av adoptionsplanen, men jag sökte kontakt med dem så att jag sedan skulle kunna hålla kontakt med mina yngre syskon. Under tiden började vi tycka om varandra väldigt mycket och tack och lov beslutade vi oss alla för att åka hem tillsammans. Jag är väldigt, väldigt glad. Allt de kräver av mig är att jag gör mina läxor!"

Slutet gott allting gott för det här paret vars stora önskan var att bilda familj och för dessa fyra små syskon, som bara väntade på någon som kunde älska dem, ta hand om dem och ge dem ett nytt hem för att starta ett nytt liv, ett lyckligare liv fullt av kärlek.

Grattis, Cecilia och Marisela!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack