De lägger undan 1060$ för att återbetala en skuld, men sedan upptäcker de att deras 2-åriga son har satt sedlarna i dokumentförstöraren

av sofia

11 Mars 2021

De lägger undan 1060$ för att återbetala en skuld, men sedan upptäcker de att deras 2-åriga son har satt sedlarna i dokumentförstöraren
Advertisement

För ett par som vill bli föräldrar är ett barns födelse något alldeles underbart. Det finns kvinnor som under flera år förgäves försöker bli gravida tillsammans med sin partner, men utan att lyckas. Sedan, när "miraklet" sker, är glädjen enorm. En glädje som ofta förvandlas till frustration och trötthet, särskilt de första åren av barnets liv. Inte för att man på grund av dessa svårigheter väljer bort föräldrarskap, men barn kan garanterat göra livet svårt för sina föräldrar. Ben Belnap och hans fru Jackee fick verkligen uppleva vad det innebär att ha en 2-årig liten busunge i huset och deras lilla Leo ställde verkligen till med ett bus som bokstavligen stod hans föräldrar dyrt!

Advertisement
Twitter / Benbelnap

Twitter / Benbelnap

Ben Belnap och hans fru Jackee gillar båda sport och följer amerikansk fotboll, liksom många av deras landsmän. Eftersom de kommer från Holladay, Utah (USA), hejar paret på laget som tillhör University of Utah. Båda är väldigt unga och med en liten son att ta hand om, är det att gå på fotbollsmatcher en lyx som de knappast har råd med. Ben hade länge drömt om en säsongsbiljett för att se alla matcher i sitt favoritlag, men priset hade alltid gjort att han varit tvungen att avstå. Hans föräldrar, som dock var medvetna om sin sons önskan, ville överraska dem genom att köpa två säsongsbiljetter, en till sin son och en till hans fru. Paret bestämde sig för att spara vartenda öre för att kunna betala tillbaka pengarna till Bens föräldrar.

Advertisement
Twitter / Benbelnap

Twitter / Benbelnap

Trots svårigheterna lyckades Ben och Jackee lägga undan de pengar som behövdes för att återbetala denna lilla "skuld" på 1 060 dollar. Med stolthet sparade de pengarna i ett vitt kuvert och väntade på möjligheten att kunna lämna tillbaka dem till Bens föräldrar. En dag kunde dock Ben inte längre hitta det dyrbara kuvertet, det verkade ha försvunnit. Ett ögonblick senare skulle Ben och Jackee med fasa få reda på var kuvertet hade hamnat. Leo, deras älskade 2-åriga son, hade kört alla sedlar genom dokumentförstöraren! Varje sedel som Ben och Jackee hade sparat var nu i strimlor. Vilken katastrof!

Facebook / Benjamin Billy Belnap

Facebook / Benjamin Billy Belnap

Det här unga paret har garanterat lärt sig en viktig läxa och det är att aldrig lämna pengar runt omkring i huset när man har ett busigt 2-årigt barn!

Advertisement