En svärmor med ett "giftigt" beteende avslöjar sin svärdotters graviditet för tidigt - ett bråk bryter ut

av sofia

09 Mars 2021

En svärmor med ett "giftigt" beteende avslöjar sin svärdotters graviditet för tidigt - ett bråk bryter ut
Advertisement

Det är allmänt känt att svärmödrar kan vara extremt påträngande, ur olika synvinklar, och att de faktiskt ofta anses vara den främsta orsaken till gräl inom många par. Naturligtvis finns det också många svärmödrar som respekterar andra människors integritet och som inte lägger sig i. En kvinna som heter Cari, känd på TikTok som @ momma121521, delade något "allvarligt" som hennes mans mamma påstås ha gjort mot dem båda: "Hon avslöjade för alla att jag är gravid innan jag hann göra det." Att tala om för vänner och släktingar att man väntar barn bör vara ett ögonblick av delad glädje som paret väljer vem de vill dela med. Det är garanterat inte något som ska komma från en svärmor. Det som gjorde situationen ännu mer obehaglig var det faktum att Cari uttryckligen hade bett kvinnan att inte berätta för någon om de goda nyheterna.

via TikTok / momma121521

Advertisement
TikTok / momma121521

TikTok / momma121521

videon som blev viral säger Cari: "Berätta på vilket sätt din svärmor är galen, utan att säga att hon är galen... Jag börjar". Hennes berättelse beskriver ett typiskt fall där en "giftig" svärmor inte visste sin plats och förstörde ett ögonblick av glädje för sin son och hans hustru. Cari säger att hon hade berättat för hans mamma om de goda nyheterna och att kvinnan verkligen blivit entusiastisk eftersom hon skulle ha blivit farmor! Sedan sade hon: "Det ska bli så kul att publicera nyheten på facebook, överallt och berätta för alla!" Cari bad då kvinnan på ett mycket tydligt sätt att inte sprida nyheten och att inte berätta för någon, eftersom hon och hennes man hade beslutat att bara tala om det för några familjemedlemmar och inte publicera nyheterna på sociala medier åtminstone inte än på några veckor. En begäran som helt ignorerades och trampades på av hennes svärmor som trots detta talade om det för allt och alla.
 
 
 

Advertisement
TikTok / momma121521

TikTok / momma121521

Du kan säkert föreställa dig kvinnans besvikelse när hon tittade på inläggen på sin facebook och upptäckte att hennes svärmor hade talat om för alla att hon var gravid. Förmodligen är detta bara ett "banalt" exempel på hur en svärmor kan bidra till att göra ett par olyckligt, men många andra tog även chansen att dela sina egna erfarenheter under Caris video.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Flickans uppmaning var tydlig när hon sa: "Berätta för mig vad din svärmor har gjort", och ingen av de som kommenterade höll tillbaka och delade ännu mer allvarliga erfarenheter än denna händelse.

Vilken typ av svärmor har du? Förhoppningsvis inte en som Caris!

Advertisement