"Vi kommer aldrig att bli föräldrar!" ett par bestämmer sig för att genomgå ett kirurgiskt ingrepp för att inte kunna bli med barn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Vi kommer aldrig att bli föräldrar!"…
De möts igen efter 53 år och beslutar sig för att spåra sin bortadopterade dotter

"Vi kommer aldrig att bli föräldrar!" ett par bestämmer sig för att genomgå ett kirurgiskt ingrepp för att inte kunna bli med barn

Av sofia
1.492
Advertisement

För många människor är ett gift par aldrig riktigt gifta om de inte bestämmer sig för att skaffa barn och föda en vacker liten pojke eller flicka. Allt är dock inte svart eller vitt i världen och inga beslut är självklara eller måste nödvändigtvis följa traditioner. Det finns unga par idag som föredrar att inte skaffa barn utan att ta hand om sig själva, sina behov och försöka uppnå sina livsmål utan att detta nödvändigtvis gör dem själviska. Det handlar i slutändan om ett personligt val.

via: La Naciòn

Paret som är huvudpersoner i den här berättelsen bor i Colombia och heter Nathalie och Andrés. Tillsammans har de alltid baserat sin relation på ömsesidigt förtroende och på att ha mer eller mindre samma åsikter. Både Nathalie och hennes partner har alltid vetat att de inte vill skaffa barn, varken biologiska eller adopterade. De "nöjer sig" med att ta hand om sina husdjur och vill leva sina liv ägnade åt deras egna behov, mål och drömmar.

Men ta inte för givet att detta är ett själviskt val...

Nathalie och Andrés förklarade att deras beslut härrör från den djupa övertygelsen om att jorden är farligt överbefolkad och att denna överflödiga befolkning kommer att leda till allvarliga följder för vår planet. Ett val som kröntes av ett fotografi som de två lade upp på sin instagramsida och som självklart gav upphov till stark debatt och kontrovers över hela världen!

På bilden kan man se paret hålla upp en kallelse för att genomgå en vasektomi, ett kirurgiskt ingrepp för att sluta producera spermier i det manliga könsorganet, vilket skulle leda till att Nathalie och Andrés inte riskerade att bli gravida.

Advertisement

Bilden åtföljdes av en lång bildtext: "Vi vill dela vår stora glädje med dig. VI KOMMER ALDRIG ATT BLI FÖRÄLDRAR! Vi accepterar ett liv där vi bara tar hand om oss själva, där vi kan resa utan begränsningar, gå runt i huset barfota och mycket mer. Vårt främsta skäl är dock inte detta, det viktigaste är att bidra till bevarandet av denna planet som idag är så överbefolkad. Vi kommer inte att lägga till ytterligare en människa som kommer att förorena jorden i framtiden!

Mycket starka ord som omedelbart gav upphov till en diskussion mellan de som stöttade och respekterade deras beslut och de som istället kritiserade dem genom att anklaga dem för att bara vara själviska och okänsliga.

Sanningen ligger väl som vanligt någonstans däremellan, men det vi är intresserade av att veta är vad du tycker om beslutet som detta colombianska par fattade. Stöttar du deras livsval eller inte?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack