Kommunen vägrar låta honom bygga ett garage på undervåningen, men han hittar en lösning - TittaPaVideon.se
x
Kommunen vägrar låta honom bygga ett…
En elev får högsta betyg och ber om att få ge bort sina bonuspoäng till de som behöver dem 16 busiga hundar som det praktiskt taget är omöjligt att bli arg på

Kommunen vägrar låta honom bygga ett garage på undervåningen, men han hittar en lösning

22 Februari 2021 • Av sofia
47.049
Advertisement

Många människor kan bara inte ta ett nej som svar, de är totalt fokuserade på att uppnå sina mål och bestämmer sig för att leta efter alternativa lösningar och genvägar. Ibland är många av dessa genvägar för att komma runt ett negativt svar eller förbud så originella att de faktiskt förtjänar en applåd. Detta är utan tvekan fallet med Eric Vekeman, en man som bor i Belgien och som "kämpade" mot det beslut som fattades av kommunfullmäktige på ett riktigt lysande sätt!

via: 3LStories
image: Nieuwsbad

Eric Vekeman, en mycket beslutsam och framför allt mycket genialisk belgisk medborgare drev en livsmedelsbutik i sin byggnad, som var privatägd. Efter att ha stängt livsmedelsbutiken efter många års tjänst hade Eric frågat kommunfullmäktige om han kunde använda det oanvända utrymmet som parkeringsplats för sin bil, men han fick svaret nej.

image: Nieuwsbad

Skälet bakom det negativa svaret var att kommunfullmäktige inte tillät Eric att genomföra denna förändring i sina lokaler enbart av estetiska skäl. Det var just då som Eric fattade beslutet att förvandla sin tidigare livsmedelsbutik till ett garage som var funktionellt, men framförallt som kunde få godkänt av kommunfullmäktige!

Advertisement
image: Nieuwsbad

Utan att bryta mot några regler förvandlade Erick Vekeman sin tidigare livsmedelsbutik till en praktiskt taget dold parkering. Vad den här smarta mannen gjorde var att göra ingången till sitt sprillans nya garage som ett skyltfönster, komplett med en bänk för att sitta framför den stora rutan. På utsidan verkade ingenting vara förstört ur estetisk synpunkt...

image: Nieuwsbad

Vad Eric hade skapat på ett originellt och genialiskt sätt var ett "dolt" garage gömt bakom skyltfönstret till den nedlagda livsmedelsbutiken. Det tar bara två minuter att flytta bänken, öppna glasdörren och installera valsen för att köra in och ut bilen i total säkerhet, som om ingenting hade hänt. Genom att göra detta kunde ingen i stadsförvaltningen klaga. Eric hade ju trots allt gjort allt enligt gällande bestämmelser!

image: Nieuwsbad

En mycket genialisk lösning som lär oss ännu en gång att allt är möjligt när vi möter ett hinder på vår väg och att det inte finns några gränser för mänsklig uppfinningsrikedom och oväntade verk!

Vilken genialisk lösning Eric!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack