Hon lämnar katten ensam hemma, men sedan ser hon den "gråta" på övervakningskameran - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon lämnar katten ensam hemma, men…
En restaurang som stängt på grund av covid öppnar sina lokaler för hemlösa så att de ska ha en varm säng att sova i på natten

Hon lämnar katten ensam hemma, men sedan ser hon den "gråta" på övervakningskameran

Av sofia
2.534
Advertisement

Katter är underbara varelser som ofta har ett mystiskt beteende. Till skillnad från hundar är de mycket mer självständiga och faller nästan aldrig in i kategorin av "efterhängsna" djur. Ändå finns det gott om exempel på katter som inte kan vara ifrån sina ägare en enda sekund. Om en kattägare av någon anledning tvingas lämna sin katt ensam under en dag eller några timmar, kan vi garanterat vara säkra på att den kommer att låta sin matte eller husse "betala" för sin frånvaro på något sätt. Ett perfekt exempel på denna typ av kattbeteende är det vi ser i video som publicerats av en kinesisk tjej, känd som Ms Meng, där man kan se hennes söta katt som verkar gråta över att hon är borta.

via: Metro

Ms.Meng hade åkt till sina föräldrar för att fira det kinesiska nyåret tillsammans. Flickan är ägare till en vacker 2-årig british shorthair vid namn Fu Fu. Katten i fråga är mycket förtjust i sin ägare och har alltid varit lite melodramatisk. Meng älskar Fu Fu och har installerat ett videoövervakningssystem för de tillfällen när hon tvingas lämna hemmet. Den kvällen när hon åkte till sina föräldrar hade Ms Meng annat att tänka på, men under kvällen ville hon, som alltid, kontrollera kattens tillstånd. Hon blev mycket förvånad när hon såg stackars Fu Fus desperata ansiktsuttryck medan jamade och "grät" framför kameran!

På videon kan man se Fu Fus stora ögon som är alldeles blanka och fulla av tårar. Katten jamar i kamerans riktning, som om hon ville säga "Snälla, kom hem!". Ms Mengs hjärta brast när hon såg scenen och hon beslutade sig för att inte stanna särskilt länge hos sina föräldrar den kvällen. Så fort hon kom hem ropade hon på katten som genast kom springandes i hennes riktning, överlycklig över att äntligen få se henne! Fu Fu är verkligen en expert på att få sin älskade matte att känna sig skyldig och är ännu ett bevis på hur katter kan komma rakt in i våra hjärtan och ge oss skuldkänslor varje gång de känner sig "bedragna".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack