En pappa som blivit änkling bär sin son på sina axlar varje dag till jobbet för att inte lämna honom ensam - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pappa som blivit änkling bär sin…
15 överdrivna sminkningar som får oss att uppskatta naturlig skönhet

En pappa som blivit änkling bär sin son på sina axlar varje dag till jobbet för att inte lämna honom ensam

Av sofia
775
Advertisement

Att ha ett barn hemma innebär en betydande omvälvning i det dagliga livet, något som mammor och pappor över hela världen vet mycket väl. Att uppfostra ett barn är inte lätt, särskilt om det är en fattig förälder som måste göra det, som dessutom plötsligt har förlorat sin partner och inte vet hur han ska hantera sitt barn och garantera att sonen får ett värdigt liv och att han inte saknar något. Idag vill vi berätta den rörande historien om en pappa som blivit änkling som blev populär på nätet på mycket kort tid.

via: Notisul
image: Notisul

Historien vi ska berätta för dig ägde rum i Vietnam och namnet på den modiga pappan på de känsloladdade bilderna som togs av en anonym människa är inte känt. Mannen arbetar som murare, men eftersom han plötsligt hade förlorat sin fru i en bilolycka, visste han inte vem han skulle lämna sin nyfödda son till.

Han hade inga släktingar att lämna honom hos, och han hade inte heller råd att anställa en vårdgivare som kunde ta hand om barnet medan hans pappa var på jobbet.

image: Notisul

Ett jobb som den här mannen inte har råd att förlora, med tanke på att han är en pappa med låg inkomst och inte har några andra alternativ för att kunna skaffa mat och ta hand om den lilla nykomlingen i familjen. Så mannen fattade ett opopulärt beslut, nämligen att varje morgon lämna huset för att gå till jobbet och bokstavligen bära sin lilla son på sina axlar, för att hålla honom lugn och i sikte även när han är borta under dagen.

Advertisement
image: Notisul

Visst, beslutet att ta ett nyfött barn med sig till jobbet är inte ett helt enkelt val, men det är ganska förståeligt med tanke på den svåra situation som denna modiga pappa befinner sig i. Många användare på nätet hyllade denna mans handling, medan andra underströk att det är ganska farligt att ta med honom till jobbet av säkerhetsskäl.

Vi vet inte om de under tiden har hittat en annan lösning, om pappan till exempel lyckas betala en barnvakt som tar hand om sonen varje dag, men vi tycker i alla fall att den tankeväckande gesten som mannen gör varje morgon för att kunna gå till jobbet verkligen är beundransvärd!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack