Ett tvillingpar som är födda av samma föräldrar, men med olika hudfärger: ett verkligt naturligt under - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett tvillingpar som är födda av samma…
15 kärlekspar visar att den stora åldersskillnaden inte är ett hinder för deras lycka 17 personer som använde sig av sminkets

Ett tvillingpar som är födda av samma föräldrar, men med olika hudfärger: ett verkligt naturligt under

Advertisement

När man tänker på tvillingar som är praktiskt taget likadana, förväntar man sig att se eller träffa två tjejer med samma utseende och samma hudfärg; något som uppenbarligen är normalt men som istället ifrågasätts när du du ser tvillingarna Kalani och Jarani Dean. De har båda samma mamma och pappa, men har ändå olika hudfärger. Titta på dem så får ni se!

via: Today

Tvillingarnas föddes av Whitney Meyer som är vit i hyn och deras pappa Thomas Dean som är mörkhyad. De små föddes båda den 23 april 2016 i Quincy, Illinois, och är nu fyra år gamla. Mamma Whitney tycker att detta är ett tecken från himlen och att "olikheterna" mellan de två döttrarna är ett vackert bevis på jämlikheten mellan de olika färgerna, som gör världen så vacker.

Denna händelse med Kalani och Jarani är mycket sällsynt men möjlig. De är tvillingar, döttrar till samma föräldrar men med olika hudfärger. De två tjejerna, förutom hudfärgen, har dock allt identiskt, liksom ögonen som är intensivt blåa. Mamma Whitney sa, "De ser lika ut i sina leenden, men jag måste klä dem lika för att ingen tror att de är tvillingar. Ingen överhuvudtaget tror oss!"

 

Advertisement

Tvillingarna föddes två år efter en ganska tragisk olycka. 2014 drunknade den 2-årige sonen Pravyn när han var på dagis. Faktum är att föräldrar nu hävdar att Jarani är Pravyn upp i dagen, som hade mörkare hy precis som sin far, medan Kalani ser mycket mer ut som sin äldre bror Talan, som älskar sina små systrar så mycket att han läser sagor för dem varje natt innan de somnar.

En familj med många olika färger utan tvekan, men som återigen vittnar om all den skönhet som finns i mångfald och personliga skillnader!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack