Hon ammar sin 6-årige son vid en familjemiddag men hennes syster ber henne sluta för hon skämmer ut hela familjen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon ammar sin 6-årige son vid en familjemiddag…
Den genetiska kraften En tvåårig pojke tar sina första steg med protes: den paralympiska mästaren uppmuntrar honom

Hon ammar sin 6-årige son vid en familjemiddag men hennes syster ber henne sluta för hon skämmer ut hela familjen

Av Titti Carlberg
4.462
Advertisement

Det finns ingen specifik ålder då en mamma slutar att amma sitt barn; det finns de som gör det när den lilla fyller ett, två år och de finns det som gör det i en ännu högre ålder, som denna mamma som har två barn, en på sex år och en på två år. Båda barnen trots sin ålder, ammas fortfarande av sin mor, och detta leder ofta till konflikter eller pinsamma situationer under familjeåterföreningar.

En anonym kvinna på Reddit uttryckte all sin förtvivlan genom att berätta om en familjemiddag där hennes syster också var med, eller närmare bestämt mamman till två barn i åldern sex och två år också hade deltagit; under denna familjesammankomst hade kvinnan insisterat på att amma det yngsta barnet på två år, medan det äldsta vanligtvis tog bröstmjölk under dagen i en nappflaska, men på natten sög direkt på mammans bröst.

En situation som har generat familjen mer än en gång, och det var just av den anledningen som kvinnans syster bad henne att sluta amma sitt barn framför alla, men mamman verkar inte ha uppskattat detta råd....

Men det finns mer i denna historia. Kvinnans äldsta son har autism, och av den anledningen om han inte är bredvid sin mor på ett par timmar blir han irriterad och hopplöst söker modersmjölk för att lugna sig; men allt detta, enligt systern motiverar inte varför hon fortfarande ska amma barn på två och sex år framför alla. Systern berättar vidare, "De använder fortfarande napp och nappflaskor, inte vanliga glas, och jag tycker inte att hon bör mata honom med mjölk på det här sättet. Även om han är autistisk behöver han inte infantiliseras på detta sätt. Även om han inte kan använda en vanlig kopp finns det enkla koppar att använda, och han behöver verkligen inte napp!"

Uppenbarligen så skapade denna sak en stor diskussion under nyårsmiddagen i familjen, med alla de som var emot att kvinnan fortfarande ammade sina två barn; systern, som var den som sa det hela familjen tyckte, sa; "jag vill bara det bästa för mina två systersöner."

En mycket komplex familjesituation som det är omöjligt att bedöma så här på rak arm; vilken sida skulle du ställa dig på?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack