Ett par bestämmer sig för att genomgå en operation för att inte få barn: ett val som framkallar diskussion - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett par bestämmer sig för att genomgå…
17 personer som perfekt förkroppsligar den oförskämda kundprototypen 19 män som har fått en viss charm genom att odla skägg

Ett par bestämmer sig för att genomgå en operation för att inte få barn: ett val som framkallar diskussion

Advertisement

Världen har förändrats, och därmed också samhället och människors sätt att tänka; vissa fördomar har fallit, medan andra värden kopplade till valfrihet har återvänt. Av denna anledning har vissa unga par ofta svårt att förstå och acceptera sina sätt att se på familjen idag. Faktum är att inte alla par, gifta eller sammanboende, nödvändigtvis vill ha barn för att bygga en familj.

image: El Imparcial

Historien som vi vill berätta om idag handlar om Lilia och Ulises, ett par från Hermosillo i Mexiko som vid 30 års ålder bestämt sig för att inte bara vilja ha barn utan även genomgå en kirurgisk operation så att de inte behöver oroa sig i fortsättningen. Ulises, redan innan han träffade Lilia, visste om att han inte var gjord för faderskapet, och när han hörde vad hans flickvän tyckte, så bestämde de sig.

Av den anledningen så bestämde de sig för att gå längre än de vanliga preventivmedelmetoderna och pojken genomgick först en vasektomioperation för att eliminera alla möjligheter att göra sin flickvän gravid.

image: El Imparcial

En kärleksgest gentemot henne, som Lilia sa: För mig var det en mycket stor kärleksgest när han bestämde sig för att genomgå en operation. Min familj har lärt sig att respektera mitt beslut med en viss besvikelse, med de accepterar att det är vad jag vill med mitt liv.

Beslutet att inte få barn och att genomgå en kirurgisk operation för att undvika möjligheten är inte nödvändigtvis en handling av egoism, utan en handling av empati och ett personligt val som måste förstås och respekteras.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack