15 personer som visar bilder på sina tatueringar och avslöjar meningen bakom - TittaPaVideon.se
x
15 personer som visar bilder på sina…
En 5-årig flicka tömmer sin sparbössa för att hjälpa en skolkamrat som har det tufft ekonomiskt Ett par adopterar fyra syskon för att de äntligen ska kunna få leva under samma tak

15 personer som visar bilder på sina tatueringar och avslöjar meningen bakom

08 Januari 2021 • Av sofia
16.396
Advertisement

Varje tatuering har en historia som inte alla vill dela med andra. En fråga som de som har en tatuering bara inte tål är "vad symboliserar den?". Betydelsen av en tatuering är inte alltid något som en utomstående förstår när man tittar på den från utsidan. Den representerar ofta en händelse, ett intimt ögonblick som har markerat livet för dem som bestämmer sig för att gravera in minnet med bläck på huden men vill kanske inte för den sakens skull dela denna information med andra. På dessa 15 foton har dock en del människor beslutat att göra det och avslöja historien bakom sina tatueringar. Det här fotogalleriet kan fungera som inspiration och kommer förmodligen även att röra dig. En sak som är säker är att vi alla har något eller någon vi älskar och alltid kommer att minnas, oavsett om det är ingraverat på huden eller inte.

1. Tatueringen representerar leendet hos Cheshire Cat men ibland måste du titta på saker i ett annat ljus för att förstå deras betydelse.

2. Detta är en ambigram-tatuering, beroende på vinkeln du läser den ifrån får den två helt olika betydelser.

Advertisement

3. Detta är också en ambigram-tatuering, men de två betydelserna är kopplade till varandra: "ångra ingenting".

4. Denna tjej har beslutat att tatuera sin fars identifierande drag: hans mustasch och hans fyrkantiga glasögon.

5. Mannen gjorde denna tatuering som symboliserar stöd för sin fru som gick igenom en svår period.

Advertisement

6. Mamma lämnade ofta lappar runt om i huset, så sonen bestämde sig för att reproducera en.

7. Den här tjejen tatuerade in det som pappan skrivit i hennes årsbok: "Jag är stolt över dig. Med all min kärlek, pappa."

Advertisement

8. Den här tjejen har bestämt sig för att tatuera titeln på den senaste boken som hennes pappa läste, som kom till sidan 128.

9. Denna tatuering gjordes av en lillebror och representerar bandet med den äldre brodern: de två lekte alltid med lego.

Advertisement

10. Den här tjejen bestämde sig för att tatuera in ett meddelande från sin bästa vän.

11. Den här killen bestämde sig för att tatuera sin fars skrattvågor - ett sätt att känna hans glädje överallt.

12. Den här kvinnan förlorade allt och bestämde sig för att bygga om huset som hon hade förlorat - hon tatuerade in ritningarna på händerna som en påminnelse.

13. Denna tjej och hennes syster bestämde sig för att skaffa en tatuering för att hedra sin pappa - varje svala har sin egen betydelse.

14. Den här kvinnan har beslutat att täcka över en tatuering med en diamant eftersom hjärtan kan krossas, men inte diamanter.

15. Denna tatuering är ett kattansikte ritat av en berömd designer och mönstret på ryggen representerar huvudpersonens kattunge.

Dessa tatueringar är unika, annorlunda och har en extremt rörande betydelse. De som bestämmer sig för att skaffa en tatuering gör det aldrig lätt. Vilken historia berörde dig mest?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack