En albinoelefant blir räddad av volontärer efter att ha vandrat runt i flera dagar ensam med en fälla under foten - TittaPaVideon.se
x
En albinoelefant blir räddad av volontärer…
17 roliga bilder på människor som förmodligen haft en sämre dag än du En pappa filmar en mycket lustig

En albinoelefant blir räddad av volontärer efter att ha vandrat runt i flera dagar ensam med en fälla under foten

03 Januari 2021 • Av sofia
4.668
Advertisement

Tänk dig att vara en del av en flock och vara den som ser annorlunda ut, dels för att du inte är som alla andra och därför skiljer dig från mängden och dels för att du vet att av denna anledning kommer alla att känna igen dig. Som den lilla albinoelefanten i denna vackra historia. Elefantkalven heter Khanyisa och hade vandrat runt ensam i flera dagar, innan någon upptäckte den och tog hand om den.

image: Facebook

Det var Adine Roode som tog emot det mirakulösa samtalet, grundare av Hoedspruit Elephant Rehabilitation and Development i Sydafrika. Den lilla elefanten hade vandrat runt ensam i flera dagar med en fot som satt fast i en djurfälla, hade tappat bort sin flock och om det inte hade varit för det djurskyddshem som sedan välkomnade den, skulle den antagligen inte ha klarat sig...

Khanyisa var en unge som behövde mycket uppmärksamhet. Den hade intensivt blå ögon, ömtåliga ben och var albino, en egenskap som gör att huden får en rosa färg och är mycket ljusare än de andra exemplaren av samma art.

image: Facebook

Just på grund av detta särdrag får den här elefanten ofta komma ut från skyddet för att gå promenader eller för att återansluta den till den omgivande naturen tillsammans med volontärer som skyddar den från solens strålar under ett stort paraply. Det tog lite tid för albinoelefanten att återhämta sig helt, men dess önskan om att återförenas med sina likar var stark och till slut gick den i uppfyllelse!

Advertisement
image: Facebook

Ju fler månader som gick inne på djurskyddshemmet, desto starkare blev Khanyisa, hon blev vän med andra elefanter och hittade dessutom en ny kompis vid namn Lammie, ett lokalt får!

Det verkar som att detta fantastiska exemplar av albinoelefant nu äntligen har hittat en ny flock och nu känner den sig inte längre ensam. Det gick väldigt fort för de andra elefanterna på det sydafrikanska djurskyddshemmet att bli förälskade i Khanyisa: "Vi är så stolta över Khanyisas modiga lilla hjärta och beslutsamhet att överleva. Att få vara en del av rehabiliteringen har varit ett privilegium!"

image: Facebook

Vilken beslutsam och modig liten elefant!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack