Han är tvungen att sälja sin get på grund av brist på pengar, men geten vill inte lämna honom och gråter

sofia

12 September 2022

Han är tvungen att sälja sin get på grund av brist på pengar, men geten vill inte lämna honom och gråter
Advertisement

Vem har sagt att djur inte har känslor? Även om de skiljer sig från oss människor, förstår och lyckas många av dem kommunicera sitt sinnestillstånd. Djur blir fästa vid sina ägare och visar det väldigt ofta med sitt sätt att visa omtanke. Det räcker med att titta på när ett par separerar eller skiljer sig så lider djuret för att det plötsligt berövas närvaron av en av sina ägare eller, ännu värre, tvingas flytta till en helt annan miljö. Det är därför som geten som har huvudrollen i den här videon verkar vara helt desperat.

via Twitter / Ram_Vegan

Advertisement

hilo

En man publicerade på Twitter den sorgliga scenen med en get som inte verkar vilja lämna sin ägare. Mannen var tyvärr i stort behov av pengar och det var därför han tvingades sälja geten till högstbjudande. Videon är hjärtskärande eftersom man tydligt kan höra skriket från den lidande geten, en vers som påminner mycket om skriket från ett barn eller en människa. Ägaren kramar henne och det verkar som om hon inte vill skiljas från honom, även om hennes öde redan är bestämt.

"Även om djur inte kan tala har de fortfarande känslor. Även om de inte kan tala, älskar de sina ägare väldigt mycket. När de tvingas skiljas från dem blir de ledsna och sörjer", skrev Ramasubramanian V. Harikumar, den indiska mannen som la upp videon.

Harikumar kommenterade också: "Alla djur har känslor, oavsett vad människor tror. Jag hoppas att personen som köpte geten kommer att behålla den för alltid." Det är ingen nyhet att getter kan läsa av andras känslor och att de är särskilt dragna till glada människor, men att se en som visar sig vara så tydligt fäst vid sin ägare är ännu mer rörande. Det är sorgligt att se att geten har någon sorts medvetenhet om att dess ägare håller på att överge den. Tyvärr verkar det som att han inte hade något annat val och att hans lilla get måste anpassa sig till ett nytt liv. Vi hoppas att den kommer att bli lycklig!

Tror du också att djur har känslor?

Advertisement