En arbetslös man missar sin arbetsintervju för att rädda livet på en människa och nu vill alla anställa honom - TittaPaVideon.se
x
En arbetslös man missar sin arbetsintervju…
Han hinner inte göra klart sina läxor för att han blivit tvungen att hjälpa sin gris under förlossningen, men hans lärare förlåter honom 15 personer som verkligen inte vet vad god smak betyder

En arbetslös man missar sin arbetsintervju för att rädda livet på en människa och nu vill alla anställa honom

31 December 2020 • Av sofia
767
Advertisement

Tänk dig att vakna tidigt på morgonen, göra i ordning dig och vara nervös inför en arbetsintervju, vad skulle kunna gå fel den dagen? Ofta sker de mest oförutsägbara sakerna i livet inte bara när vi minst förväntar oss dem, utan på exakt rätt plats vid rätt tidpunkt. En man vid namn Aaron Tucker råkade ut för just en sådan upplevde, då han en vecka tidigare hade släppts från fängelset och äntligen skulle gå på sin första arbetsintervju.

via: Daily News
image: Westport News

På morgonen då intervjun skulle äga rum var Aaron på väg till platsen med buss och hade ingen aning om att hans liv snart skulle förändras. Han tittade ut från bussen och såg att en bil hade haft en läskig olycka och kraschat mot ett träd. Aaron visste att han inte bara kunde stå där och titta på utan att göra någonting. Han bestämde sig för att det var värt att missa arbetsintervjun för att försöka hjälpa till.

Aaron närmade sig föraren som låg blödande på marken och försökte hålla honom vid medvetenhet tills ambulansen kom: "Jag ville bara se till att han var okej och det var det enda jag gjorde!"

image: Go Fund Me

Under hela den tiden tänkte Aaron Tucker inte en sekund på anställningsintervjun som han hade övergett för att rädda den stackars mannen som hade råkat ut för den fruktansvärda olyckan: "Jag tänkte inte alls på det, för jobb kan komma och gå men livet är bara ett. Det enda jag tänkte på var att personen i bilen kunde dö och att jag kunde hjälpa honom ... "

Ändå var det jobbet var mycket viktigt för Aaron, som efter det att han blivit frigiven från fängelset äntligen skulle få en chans att återigen ingtegreras i samhället med ett fast jobb som kunde ha försörjt hans 21 månader gamla son, men att hjälpa mannen var mycket viktigare för honom. Paradoxalt nog fick mannen efter räddningen många jobberbjudanden och en check på 50 000 dollar efter en lokal insamling. Hans altruistiska ledde till tre jobberbjudanden inom byggbranschen samt på en gummifabrik.

Det råder ingen tvekan om att Aaron är en sann hjälte!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack