En kvinna föder en för tidigt född pojke och 27 dagar senare föder hon tvillingar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna föder en för tidigt född…
En man som sitter i husarrest flyr och kommer in på polisstationen med en väska: En pojke adopterar en katt med samma genetiska tillstånd som han själv har och nu är de bästa vänner

En kvinna föder en för tidigt född pojke och 27 dagar senare föder hon tvillingar

Av sofia
1.090
Advertisement

Historien om en ung flicka från Bangladesh som efter att ha fött sitt första barn födde två tvillingar bara några veckor senare är helt otrolig. Kvinnan kommer från en by på landet i sitt land och hade aldrig genomgått alla nödvändiga ultraljudsundersökningar och kontroller innan hon födde barn och av den anledningen, när hon födde sitt första barn, som dessutom kom för tidigt, förväntade sig varken hon eller hennes läkare att ett par tvillingar skulle anlända strax därefter. Allt började med kraftiga buksmärtor cirka fyra veckor efter den första förlossningen, men den unga kvinnan förväntade sig inte att bli mamma till två andra små barn inom så kort tid.

Det rör sig om en mycket sällsynt händelser som dock kan ske, med skillnaden att de flesta kvinnor som råkar ut för det redan är medvetna om detta innan de föder. Den unga kvinnan åkte till ett annat sjukhus när hon, 26 dagar efter förlossningen, började känna sig dålig och fick magsmärtor. Läkaren som undersökte henne var chockad över att den unga kvinnan var gravid med tvillingar. "Jag har aldrig sett något liknande förut", sade läkaren som förklarade att mamman i fråga lider av ett sällsynt tillstånd som kallas "didelfus uterus". Enkelt uttryckt har kvinnan tekniskt sett två livmödrar och det är troligt att de tre äggen befruktades samtidigt och bildade tre embryon.

Föräldrarna till dessa små barn är väldigt fattiga och båda är oroliga för huruvida de ska ha råd att ta hand om dem, men de försöker tänka positivt: "Det är ett mirakel att alla tre är vid god hälsa och jag kommer att göra mitt bästa för att försörja dem" säger pappan som tjänar 69 $ i månaden.

Vi vill bara önska dem ett liv fullt av lycka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack