Svärmodern erbjuder 10.000 $ till sonens flickvän för att övertyga henne om att lämna honom och hon tackar ja - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Svärmodern erbjuder 10.000 $ till sonens…
Två enäggstvillingar gifter sig med två enäggstvillingar och sedan får ett av paren tvillingar En man som sitter i husarrest flyr och kommer in på polisstationen med en väska:

Svärmodern erbjuder 10.000 $ till sonens flickvän för att övertyga henne om att lämna honom och hon tackar ja

Av sofia
881
Advertisement

Det sägs att lycka inte kan köpas för pengar och även om det är sant, tar man inte hänsyn till det faktum att lite extra pengar ibland faktiskt kan hjälpa till för att bli lycklig. En kvinna, som med rätta ville vara anonym, berättade i ett forum om sin intressanta kärlekshistoria och hur hennes svärmor betalade henne tiotusen dollar för att bryta med sin pojkvän. Kärlek kan naturligtvis inte köpas för pengar, men kvinnan i fråga tackade ja till sin svärmors erbjudande. Även om det kan verka absurt, hade kvinnan ett flertal skäl för att låta sig övertygas om att avsluta sin relation.

via: iheart
image: Pexels

I sin berättelse skrev kvinnan att hon träffade sin pojkvän på college och att hon var tillsammans med honom i flera år innan han bad henne att gifta sig med honom. Flickan, som är av kubansk härkomst, har alltid varit medveten om att hans familj - en rik asiatisk och mycket traditionell familj - aldrig hade accepterat hennes närvaro. Hon visste mycket väl att hans föräldrar inte gillade henne, då de alltid hade behandlat henne med ett visst förakt för att de inte ansåg att hon var lämplig för deras enda barn. Hon brydde sig inte så mycket, för hon älskade honom och det räckte för att bita ihop och ha överseende med situationen. Hur som helst började saker och ting förändras i deras förhållande efter det att han friade, mannen verkade bli mer ägande för varje dag som gick och informerade kvinnan om hur han skulle ha lagt upp hennes dagar när de väl var gifta ("Så att jag alltid vet var du är, när som helst på dygnet"). Dessutom fanns det andra varningssignaler, såsom mannens alkoholism och förödmjukande fraser han sagt som gjorde att hon tillslut fattade beslutet att lämna mannen för sitt eget bästa.

image: Pexels

Eftersom hon redan tvivlade på huruvida hon ville fortsätta med den relationen passade hennes svärmor på att slå till och erbjuda henne en stor summa pengar för att få henne att avsluta sitt förhållande, hela 10 000 dollar! Med tanke på situationen accepterade kvinnan sin svärmors erbjudande och gick med på att hon aldrig skulle prata om det som hade hänt med mannen. Samma kväll gick hon hem, packade sina väskor och lämnade sin pojkvän. Sedan dess träffar hon honom inte längre och svarar inte heller på hans telefonsamtal. Hans föräldrar ringde sedan och tackade henne för hennes val. "Var det fel av mig att acceptera pengarna?" frågade kvinnan både sig själv och människor på nätet. Faktum är att många tyckte att hon hade gjort rätt, med tanke på att hon hade planerat att lämna honom ändå på grund av hans beteende. Pengarna kan ses som en liten "ersättning" för allt det som hon tvingats stå ut med på grund av mannens familj genom åren. Den enda som människor kritiserade henne för var: varför nöja sig med så lite?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack