Två bröder bestämmer sig för att inte öppna sina julklappar tills dess att de hittar sin bortappade hund - TittaPaVideon.se
x
Två bröder bestämmer sig för att…
15 personer som verkligen inte vet vad god smak betyder 17 personer som inte ville ha ett husdjur men som nu behandlar det som att det vore en familjemedlem

Två bröder bestämmer sig för att inte öppna sina julklappar tills dess att de hittar sin bortappade hund

30 December 2020 • Av sofia
1.088
Advertisement

När du skaffar en hund fattar du ett medvetet beslut att ha en ny familjemedlem som kommer att behöva älskas och respekteras precis som alla andra. Att veta att den är sjuk eller att den kan vara i fara ger oss rysningar precis som om det var en släkting eller en kär vän som led. Av denna anledning beslutade sig de två små bröderna i familjen Reiter, Blake och Bryson, för att inte öppna sina julklappar förrän deras franska bulldog, Jackson, var tillbaka i deras armar. En dag kom familjen faktiskt hem och kunde inte hitta hunden som  förmodligen blivit kidnappad under ett stöldförsök inne i huset.

image: YouTube

"Det blir ingen jul förrän Jackson kommer hem" - detta är brödernas motto, som inte bara visade all sin omtanke getemot för sin fyrbenta vän utan som också visade att de förstod den sanna innebörden av julen. Julen handlar inte bara om att inte gå i skolan, klä granen med vackra ljus och färgglada kulor eller att öppna presenter. Julen innebär att spendera kvalitetstid med sin familj och den lilla franska bulldogen är verkligen en viktig medlem i den här familjen.

image: YouTube

Inga julklappar tills den söta lilla hunden återvänder hem. Men hur ska Blake och Bryson göra för att få hem den? Berättelserna om borttappade djur börjar alla med affischer och fotografier som sätts upp på lämpliga platser för att locka till sig uppmärksamhet och så gjorde även de två bröderna. Deras uppdrag togs på allvar både av deras föräldrar samt uppmärksammades även av vissa lokala tidningar. Vi vet fortfarande inte om Jackson har kommit tillbaka till sin familj, men efter allt detta hårda arbete från alla är det mycket troligt.

Advertisement
image: YouTube

Det som slog föräldrarna till dessa två barn mest är det engagemang med vilket de båda barnen åtagit sig att leta efter valpen. Och viktigast av allt, hur de har visat att de verkligen har insett den sanna innebörden av julen, nämligen att presenter inte är lika viktiga som tanken på att få vara med sin familj.

Tags: HundarJulBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack