Hon får ett brev från sin mamma som inte längre finns efter fem år på grund av postens försening - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon får ett brev från sin mamma som…
Han var flygplanspilot, nu levererar han pizza - hur den här mannens liv förändrats på grund av pandemin 17 intressanta bilder från förr som vi inte är vana vid att se i historieböckerna

Hon får ett brev från sin mamma som inte längre finns efter fem år på grund av postens försening

Av sofia
961
Advertisement

Tänk dig att du plötsligt får ett handskrivet brev som skrivits för fem år sedan i din brevlåda, men som aldrig kom fram i tid och att det brevet skrevs av din mamma. En otrolig situation som Katrina Jones, en kvinna från Youngstown i Ohio, hamnade i, när hon i december 2020 hittade ett brev från sin mamma i sin brevlåda år 2015. Hennes mamma dog 2018.

via: Fox 13

A woman in Youngstown got a birthday card in the mail from her mother… who passed away.

Pubblicato da WKBN 27 Youngstown OH su Venerdì 11 dicembre 2020

Katrina berättar att brevet hade en stämpel daterad den 20:e juni 2015, men det kom aldrig fram i tid till sin slutdestination. Kvinnan mindes att hennes mamma exakt fem år tidigare nämnde att hon skickat ett brev: "Jag minns för många år sedan och jag tror att jag kan säga med säkerhet att det måste ha varit 2015, att min mamma frågade mig: 'Hej, har du fått ett brev från mig?"

För Katrina var det ett tecken från ödet, eftersom hennes mamma tyvärr hade avlidit 2018, utan att hennes dotter i tid hade hunnit få det brev som hon hade skrivit till henne. Ett sent brev som nu fick ännu mer betydelse för kvinnan efter det att hennes mamma dog 2018. Efter att ha fått denna enorma och oväntade överraskning sa Katrina: "Det här är ett tecken, jag skulle få det nu."

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack