x
Ett par adopterar en flicka och när…
En sönderstressad mamma lämnar ansvaret för hemmet och barnen på pappan, två dagar senare har han lärt sig läxan 13 omtänksamma mor- och farföräldrar som bokstavligen skulle göra vad som helst för sina barnbarn

Ett par adopterar en flicka och när pappan får se den biologiska mamman upptäcker han att redan "sett" henne i drömmen

10 Januari 2021 • Av sofia
201.665
Advertisement

Ibland leker ödet verkligen med människors liv på ett överraskande sätt. De kan kallas slump eller händelse och sedan finns det de som är religiösa och tror att Gud ligger bakom. Ett öde som visade sig i en dröm för Walter Manis när han var bara 10 år gammal. Denna man hävdar att han hade en klar vision av sin framtida adoptivdotter och många år senare verkar denna dagdröm ha förverkligats...


Walter hade vuxit upp på familjens gård, en privat mark som även sträckte sig ut i skogen och i den orörda naturen. En dag, när pojken var 10 eller 12 år, har han en vision som han fortfarande minns med förvåning idag: "Jag var ungefär 10 eller 12 år gammal och mitt på dagen ger Gud mig en mycket tydlig bild av ett barn och jag håller henne i mina armar, jag gungar henne i mina föräldrars trädgård och den lilla flickan skrattar som en galning. På bilden jag hade i huvudet hade hon mörk hud, mörka ögon och Gud sa till mig: "Det här kommer att bli din dotter. Hennes namn kommer att vara Chloe."

En andlig vision som Walt inte lade någon större vikt vid under de närmsta åren, tills han träffade sin barndomsvän Annie. De hade varit vänner redan från tidig ålder, men sedan under collegeåren föddes ett ömsesidigt intresse.

När Annie en dag avslöjade för honom att hon kände att hon hade en stor moderinstinkt i sig och att hon ville döpa sin första dotter till Chloe, kunde Walt inte tro sina öron. Skulle hans vision verkligen gå i uppfyllelse? Efter några år gifte de sig, men ytterligare fyra år gick utan att Annie lyckades bli gravid. Walt sa: "Jag hade alltid hållit fast vid detta löfte som Gud gett mig om min dotter, så jag visste inte när det skulle ske, men det började bli svårt att vänta."

Således bestämde sig paret för att adoptera en liten tjej, samtidigt som de gav upp drömmen om barndomsvisionen. När Walt och Annie fick reda på att det fanns en mamma som ville adoptera bort sin lilla dotter, tvekade de inte en sekund och åkte genast till Wichita i Kansas, för att träffa henne och slutföra pappersarbetet.

Advertisement

Väl framme i Wichita blev Walt alldeles chockad: barnets biologiska mamma var identisk med barnet som han hållit i sin famn i visionen från barndomen och när paret frågade mamman vilket namn hon hade tänkt ge barnet som hon skulle adoptera bort svarade hon: Chloe. Walt och Annie kunde inte tro sina öron och de började gråta. Det var verkligen ödet.

Nu är Walt, Annie och lilla Chloe en mycket lycklig familj, som förts samman av ödet som den här gången verkligen jobbade hårt för att fläta samman dessa människors liv!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack