Han förstör sin klasskamrats jacka så mamman tvingar honom att ge bort den han själv fått i julklapp - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han förstör sin klasskamrats jacka…
17 roliga katter som tror att de äger hela huset En peruansk kille adopterar en gatuhund som han hade träffat i Ryssland under fotbolls-vm

Han förstör sin klasskamrats jacka så mamman tvingar honom att ge bort den han själv fått i julklapp

Av sofia
5.317
Advertisement

Att lära barn hur man beter sig och hjälpa dem att utveckla empati redan från tidig ålder är viktigt om du vill fostra en ärlig person som visar respekt för andra. Varje förälder har sin egen tolkning av vilken som är den bästa "metoden" att använda när det gäller sina barn. Är bestraffningar okej eller är en diskussion om saken att föredra? Det finns faktiskt många fler frågor och funderingar kring föräldraskapet, men sanningen är att det inte finns någon riktig metod. Oftast är det bästa ett mellanting. En mamma från Leeds i Storbritannien vid namn Melissa Wade var tvungen att vidta åtgärder när hennes 10-årige son, Finley, betedde sig som en mobbare och förstörde sin klasskamrats jacka med flit.

via: Leeds-live

Finley tog en sax och klippte av ärmarna på en klasskamrats jacka och förstörde den helt. När mamman fick reda på vad som hade hänt, blev hon förbannad. Trots att hon är mamma till 6 barn var det första gången hon var tvungen att hantera mobbning: "Jag är äcklad av vad min son gjorde och jag är mycket besviken på hans handlingar" kommenterade kvinnan som ville förbli anonym. Skolan informerade kvinnan om att de hade vidtagit åtgärder vid liknande fall av mobbning, men som mamma ville hon inte missa denna chans att lära sin son en ordentlig läxa. Mammans exemplariska straff var lika enkelt som det var effektivt, nämligen att ge den helt nya vinterjackan, som var avsedd för hennes son som julklapp, till det barn vars jacka han hade förstört.

image: Wikimedia

Många andra föräldrar var överens med den unga mamman och hennes beslut. Barnet visste till en början inte vilka hans mammas avsikter var, men han blev fullt medveten om det när han i slutet av dagen var tvungen att ge sin nya jacka till sin klasskamrat som han hade mobbat. Många tyckte att mammans beteende i denna situation var föredömligt och en ovanlig reaktion med tanke på alla de mammor som i liknande situationer hävdat att "deras barn aldrig skulle kunna skada någon".

Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack