En kvinna föder tvillingar med olika hudfärg vilket är en mycket ovanlig händelse - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna föder tvillingar med olika…
En peruansk kille adopterar en gatuhund som han hade träffat i Ryssland under fotbolls-vm Ett par adopterar 7 syskon från ett barnhem för att inte lämna dem ensamma över julen

En kvinna föder tvillingar med olika hudfärg vilket är en mycket ovanlig händelse

Av sofia
1.477
Advertisement

En av de vackraste sakerna en mamma kan uppleva under sitt liv är att föda barn och att kunna få hålla dem i famnen när de kommer till världen. Ett stund av obeskrivliga känslor som är ännu mer otroligt när det i det ögonblicket även sker en överraskande händelse. Precis som det som hände Judith Nwokocha, som var tvungen att genomgå två cykler av ivf behandling för att kunna få barn.

Judith fick till sin stora förvåning efter det att hon äntligen blev gravid, efter den andra IVF-cykeln, reda på att hon väntade tvillingar. Under graviditeten pratade hon med sina två barn som var på väg, som dock kom till världen tack vare kejsarsnitt. Pojken, Kamsi, vägde nästan 3 kilo, medan lilla Kachi vägde knappa 2 kilo.

Men överraskningarna tog inte slut här ...

Lilla Kachi var helt vit. Var det ett misstag från sjuksköterskornas sida? Judith beskrv händelsen så här: "Första gången jag såg henne undrade jag om sjuksköterskan hade gett mig min bebis eller någon annans. Jag väntade några sekunder på att någon skulle säga att de hade förväxlat min bebis med någon annans, men sedan insåg jag att det var min dotter! "

Judith hade blivit orolig eftersom hon är en svart kvinna, men sedan lugnade sjuksköterskorna henne genom att berätta för henne att hennes dotter Kachi var albino! Ett tillstånd som inte har gjort annat än att göra tvillingarnas liv ännu vackrare, i en fantastisk familj som har välkomnat alla skillnader med öppna armar.

Advertisement

Judith berättar: "Jag säger alltid till henne hur vacker hon är, för hon är verkligen det. Jag skulle inte vilja ändra hennes tillstånd ens för en miljon dollar för hon är perfekt för mig på alla sätt. Albinism kan vara en utmaning, men jag lär henne att vara stark och att försöka övervinna allt det som sker. Jag visar upp albinismens skönhet genom att ständigt ta bilder av henne och hennes tvillingbror. Jag är inte säker på om hon är medveten om hur unik hon är just nu, men en dag kommer hon att vara det och det är mitt ansvar att utbilda henne och lära henne att älska sig själv, oavsett vad som sker. "

Vi önskar all lycka till den här fantastiska familjen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack