"Jag eller hundarna" mannens ultimatum till sin fru - hon lämnar honom och öppnar en kennel - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Jag eller hundarna" mannens ultimatum…
Den rörande bilden på läkaren som kramar en äldre patient i tårar: Föräldrarna köper ingen häst åt henne så hon bestämmer sig för att träna en ko i hinderhoppning

"Jag eller hundarna" mannens ultimatum till sin fru - hon lämnar honom och öppnar en kennel

10 December 2020 • Av sofia
2.653
Advertisement

Kan kärleken till ett djur verkligen överträffa den gentemot en människa? Vi hoppas att de två kategorierna aldrig kommer att behöva jämföras, men det kan hända att man hamnar i en sådan situation i livet och väljer att lägga sin energi på att öppna ett hem för hundar snarare än på sitt äktenskap. Liz Haslam, bosatt i Suffolk, en engelsk landsbygd nära Cambridge, verkar inte ha ångrat detta val efter det att hennes numera ex-man bad henne att välja mellan deras äktenskap och hundarna. Liz och Mike hade haft en tjugo år lång kärlekshistoria och hade till och med ett barn tillsammans, men lyckades trots detta inte hantera livets hinder på ett tillräckligt effektivt sätt. Till slut valde kvinnan att följa sina drömmar och öppna ett skyddshem för hundar med problem och som det ser ut idag kunde hon inte vara mer lycklig.

via: Dailymail
Liz och Mike träffades när hon bara var 16. Mike var hennes livs kärlek, så de slösade ingen tid och gifte sig så fort de fick chansen. 1991 fick de sitt första och enda barn, Ollie. Familjen var alltid omgiven av några små hundar som Liz räddade från gatan och deras stuga på den engelska landsbygden gjorde det lättare att ta hand om djuren än vad det hade varit om de bott i en lägenhet. Efter många år började emellertid den ständiga närvaron av dessa djur i behov av tillgivenhet irritera Mike, som till och med gick så långt att han ställde ett ultimatum till sin fru: "Jag eller hundarna, du måste välja!". Lizs val, efter en tjugo år lång relation med Mike, var något hon övervägde noga, särskilt med tanke på att hon och Mike under de senaste åren verkade följa två helt olika spår.
 
 
 

Liz valde hundarna, ett val som i slutändan gjorde henne lycklig. Hon klandrar inte Mike för ultimatumet eftersom de båda hade valt olika vägar. Att ta hand om trettio hundar är inte lätt och kan betraktas som ett heltidsjobb. Av denna anledning har Liz beslutat sig för att skapa ett djurskyddshem, "Beds for Bullies", där hon kan ta hand om framförallt Bull Terriers, hundar som ofta misshandlas och används som kamphundar. Tack vare sitt arbete tar Liz hand om dem och förutom att vårda dem försöker hon lösa deras beteendeproblem.

Advertisement

Liz har alltid levt i nära kontakt med hundar sedan hon var barn. Hennes mamma var uppfödare för en viss hundras, medan hennes pappa hade ett djurmatsföretag. Det var helt enkelt ett öde som var skrivet sedan födseln!

En kvinna som har utvärderat fördelarna och nackdelarna med en mycket tröttsam och dyr aktivitet men som till slut har valt att följa sina drömmar och vara lycklig.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack