Ett par adopterar en lite flicka och på flygresan hem får de omtänksamma lyckoönskningar av sina medpassagerare - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett par adopterar en lite flicka och…
12 hönor som värmt andra djurungar med sin modersinstinkt 15 bilder på djur som med årens gång beter sig alltmer som sina ägare

Ett par adopterar en lite flicka och på flygresan hem får de omtänksamma lyckoönskningar av sina medpassagerare

Av sofia
1.556
Advertisement

Det finns många par över hela världen som inte lyckas bli med barn på naturlig väg och därför gör allt för att adoptera ett. En byråkratisk process som ofta är mycket lång och komplicerad men som om den lyckas ger en av de största tillfredsställelserna i livet, nämligen att få starta en familj. Detta är just vad Caren och Dustin Moore hade tänkt göra, som på flygresan tillbaka från den mycket efterlängtade adoptionen fick en oväntad överraskning av de andra passagerarna på flyget.

via: Today

Det hela började när den lilla flickan som Caren och Dustin precis hade adopterat vaknade under flygresan på vägen tillbaka. Hon behövde byta sin blöja och flygvärdinnan var vänlig nog att reservera en plats för Caren där hon kunde sköta sitt nyblivna barn. Flygvärdinnan, som var rörd av parets berättelse, informerade flygplanets piloter som omedelbart gratulerade dem.

Men det tog inte slut här för Caren och Dustin!

Efter flygbesättningens gratulationen för parets adoption delade flygvärdinnan ut servetter och pennor till passagerarna så att de kunde skriva något oförglömligt till Dustin och Caren som ett minne av denna långa resa.

Meddelandena som skrevs till paret var alla till stöd och hjärtliga lyckoönskningar för ett underbart liv tillsammans. En ny milstolpe i Caren och Dustins liv, som äntligen fått möjligheten att adoptera ett barn och bilda familj!

Advertisement

Dustin sa efter den oförglömliga flygresan: "Alla dessa meddelanden från främlingar har rört oss, de vet inte vad det innebär för oss att äntligen ha blivit föräldrar. Vi är glada, vi känner oss välsignade och vi är redo att ta på oss vår nya roll i livet!"

En stor kram till den nya familjen och lycka till med allt Dustin och Caren!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack